Akdeniz'de Açik Hava Sinema Günleri Basliyor

İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinin yeniden canlandirdigi ve yogun ilgi çeken nostaljik açik hava sinema günleri basliyor. Etkinlik sayesinde, Türk sinemasinda iz birakmis ve her izlendiginde ayri bir keyif veren filmler mahallelere geliyor.

Akdeniz'de Açik Hava Sinema Günleri Basliyor
Akdeniz Belediyesi, açik hava sinema günleri ile İçellileri yeniden geçmise götürecek. Nostaljik etkinlik ile vatandaslar, Yesilçam’in sevilen filmlerini aileleriyle birlikte açik havada ve beyaz perdede ücretsiz izlemenin keyfini yasayacak. Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan hazirlanan program çerçevesinde, ilk olarak 12 Eylül Sali günü saat 20.00’de, Anadolu Mahallesi Yusuf Bayik Ilkögretim Okulu önünde, tüm Türkiye’nin gönlünde taht kuran Kemal Sunal’in unutulmaz filmi ’Çöpçüler Krali’ seyirciyle bulusacak. Açik hava nostaljik sinema günlerinin, önceki yillarda oldugu gibi yine her yastan vatandasin yogun ilgisini çekmesi bekleniyor.

Gösterim programi

Açik hava film gösterimleri Akdeniz’in farkli mahallelerinde gerçeklesecek. Gösterim saatlerinin her aksam saat 20.00 oldugu program söyle; 13 Eylül Çarsamba Neseli Günler - Hebilli Muhtarlik Önü. 14 Eylül Persembe Tosun Pasa - Abdullah Sahutoglu Ilkögretim Okulu. 15 Eylül Cuma Süt Kardesler - Pugkaracadag Kir Dügünü Salonu ve 16 Eylül Cumartesi Sultan - Igdir Mahallesi Igdir Ilkögretim Okulu.
Kaynak: İHA