Çok Sahibi Olmak Isteyen Çift Diyarbakir'da Aldigi Tedaviler Ile Bebeklerinin Kalp Atisini Duydu

Çocuk sahibi olmak için Adana’da tüp bebek tedavileri gören Leyla-Fikret Pisgin çifti, basarisiz sonuçlar aldi. Pisgin çifti, tavsiye üzerine Diyarbakir’a gelerek aldiklari tedaviler ile bebeklerinin ilk kalp atisini duydu.

Çok Sahibi Olmak Isteyen Çift Diyarbakir'da Aldigi Tedaviler Ile Bebeklerinin Kalp Atisini Duydu
Leyla ve Fikret Pisgin çifti, Adana’da yaptirdiklari tüp bebek ve asilamadan basarisiz sonuçlar aldi. Pisgin çifti, tavsiye üzeriid geldikleri Diyarbakir’da Kadin Dogum ve Tüp Bebek Uzmani Prof. Dr. Hakan Çoksüer’e basvurdu. Çoksüer, düsük sperm problemi olan hastaya PRP, piezo elektrik, filoterapi ve akupunktur tedavileri uyguladi. Ilk denemede hamile kalan Leyla Pisgin, bebeklerinii ilk kalp atisini duydu.

Çok kez hamile kalmayi denedigini söyleyen Leyla Pisgin, ”Hakan hoca ve ekibine ayri ayri tesekkür ediyorum. Çok denedik, çok ugrastik, çok yorulduk ama çok sükür degdi. Kimse Allah’a olan inancini ve sabrini yitirmesin. Adana’da iki asilama, iki çatlama tüp bebek denedik. Fakat nasip olmadi. Hakan hocayi tavsiye ettiler. Geldik, zorlu bir süreçti ama güzel sonuçlandi” dedi.

Kaynak: İHA