Belediye Isçilerinden Baskan Öztürk'e Zam Tesekkürü

Yahyali Belediyesi isçileri; geçtigimiz günlerde toplu is sözlesmesini imzalayan Yahyali Belediye Baskani Esat Öztürk’ e ziyarette bulundu.

Belediye Isçilerinden Baskan Öztürk'e Zam Tesekkürü
Baskanlik makaminda gerçeklesen ziyarette belediye isçileri toplu is sözlesmesiyle maaslarina yüzde 46 zam yapan Baskan Esat Öztürk’ e tesekkür etti. Ziyarette konusan Baskan Esat Öztürk; “Belediye çatisi altinda görev yapan tüm mesai arkadaslarima tesekkür ediyorum. Geçen gün Hizmet Is Sendikasi ile yapilan toplu is sözlesmesi ile isçilerimize yüzde 46 oraninda zam yaptik. Agiz tadiyla yesinler. Bu ilçeye severek hizmet ediyoruz. Biz insanimizi, ilçemizi seviyoruz. Nazik ziyaretiniz için sizlere tesekkür ediyorum. Agaç dali ile budagi derler. Ilçemize yaptigimiz güzel çalismalari Esat Öztürk tek basina yapmiyor. Sabahin erken saatlerinde is basi yaparak aksama kadar bu ilçenin kahrini çeken sizler yapiyorsunuz. Sizler bizim kilcal damarlarimizsiniz. Aldiginiz zammi çocuklariniz ve aileniz ile birlikte güzel günlerde yiyiniz” diye konustu.

Isçiler adina konusan Hasan Hüseyin Aydogan da; zam vesilesiyle Baskan Esat Öztürk’e tesekkür ederek, ilçe için en iyisini yapmaya gayret ettiklerini söyledi.

Kaynak: İHA