Baskan Kocaispir, Operatör Koltuguna Oturup Bina Yikti

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, dönüsüm çalismalarini yerinde incelemek üzere gittigi Ulubatli Hasan Mahallesi’nde is makinesinin basina geçerek bir binanin yikimini gerçeklestirdi. Baskan Kocaispir, “Çok yakinda kangren olmus bu yarayi iyilestirecegiz” dedi.

Baskan Kocaispir, Operatör Koltuguna Oturup Bina Yikti
Yüregir Belediyesi’nin madde bagimliligi ile mücadele çerçevesinde Ulubatli Hasan Mahallesi’nde baslattigi dönüsüm çerçevesinde son binalar da tek tek yikiliyor. Adi sik sik madde bagimliligi ve uyusturucu haberleri ile gündeme gelen mahallede devam eden çalismalarla olumsuzluklarin giderilmesi ve daha saglikli bir yasam alaninin olusturulmasi planlaniyor.

Çalismalari yerinde incelemek üzere mahalleye gelen Baskan Kocaispir, is makinesinin operatör koltuguna oturup bizzat yikimlari baslatti. Yikim alaninda açiklamalarda bulunan Baskan Kocaispir, “Ulubatli Hasan, maalesef Yüregir’de kalbimize habis bir ur gibi saplanan ve yavrularimizi zehirleyen bir bölgenin içinde oldugu mahalleydi. Çocuklarimizin gelecegini gasp eden bu bölgenin ilçemizden tamamen temizlenmesi ile ilgili bir çaba içerisine girmistik. Emniyet Müdürlügümüzün ve kurumlarimizin da destegi ile burada güzel bir çalisma yaptik. Sükürler olsun çalismalarimizda son asama geldik. Su anda buradaki son evlerin yikimini gerçeklestiriyoruz. Allah nasip ederse çok kisa bir süre içerisinde kamulastirma islemini tamamlayip, kangren olmus bu yarayi iyilestirecek, buradaki olumsuzluklara son vermis olacagiz” dedi.

Yüregirli çocuklarin ve gençlerin gelecegini aydinlatmaya kararli olduklarini vurgulayan Baskan Kocaispir, yikimlar tamamlandiginda bölgede nasil bir çalisma yapilacagina mahalle sakinleri ile oturup birlikte karar vereceklerini söyledi.

Kaynak: İHA