Tatil Yapan Alman Turist Sezlongda Ölü Bulundu

Antalya’nin Manavgat ilçesinde otelde esiyle birlikte tatil yapmakta olan 77 yasindaki Alman turist, otel plajinda sezlongda ölü bulundu. Turistin otel sahilinde esiyle birlikte yürüyüs yaptigi, yürüyüsün ardindan kisa süre dinlenmek için sezlonga uzandiklari ve saglik sorununun olmadigi bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Almanya vatandasi Werner Jens Petersen (77), esi Heidi Petersen Geb. Jung ile birlikte tatil için Ilica Mahallesi Kumköy Turizm Merkezinde 5 yildizli bir otele geldi. Ögle saatlerinde esiyle birlikte otelin sahilinde yürüyüs yapan Petersen, yoruldugu için sahildeki sezlonga uzandi. Yaklasik yarim saat sonra Heidi Petersen Geb. Jung, otele geri dönmek için esini uyandirmaya çalissa da bunu basaramadi. Otelin saglik ekibi tarafindan yapilan kontrolde Werner Jens Petersen’in yasamini yitirdigi belirlendi.

Werner Jens Petersen’in cesedi, Manavgat Ilçe Jandarma Komutanligi Timi, cumhuriyet savcisi ve adli tabip tarafindan gerekli incelemelerin yapilmasinin ardindan Antalya Adli Tip Kurumuna gönderildi.
Kaynak: İHA