Tuzla'da Biçakli Kavga Açiklamasi 1 Ölü

Istanbul’un Tuzla ilçesinde iki kisi arasinda çikan biçakli kavgada yaralanan kisi hastanede hayatini kaybetti. Kaçan zanli ise polis tarafindan ikametinde yakalanarak gözaltina alindi.

Tuzla'da Biçakli Kavga Açiklamasi 1 Ölü


Sifa Mahallesi’nde dün yasanan olayda, poliste 13 kaydi bulunan Yetkin Tapki (26), tartistigi Y.K. (26) tarafindan sol gögsünden 2, sag gögsünden 1 biçak darbesi alarak yaralandi. Poliste 6 kaydi olan Y.K. olayin ardindan kaçarken yaralanan Yetkin Tapki de olay yerine gelen saglik görevlilerince hastaneye kaldirildi. Yarali halde hastaneye kaldirilan Tapki yapilan müdahaleye ragmen kurtarilmadi. Tuzla Asayis Büro Amirligi ekipleri yaptiklari çalismada, süphelinin Yetkin Tapki’yi kovaladigi sonra biçakladigini tespit etti. Olayin ardindan kamera görüntülerinde sokaga gri renkli bir aracin giris yaptigi, süphelinin ikameti istikametine dogru kaçtigi, maktulün de yarali olarak kaçmaya çalistigi tespit edildi. Süphelinin ikamet adresinde yapilan çalismalarda, olay sonrasi süpheli sahis ve karisinin bir araçla ayrildiklari ögrenildi.

Süpheli sahsin ailesinin evine giden polis, burada kaçtigi aracin oldugunu tespit etti. Aracin adreste görülmesi üzerine polis tarafindan, süphelinin binada olabilecegi süphesiyle evin oldugu bölgede güvenlik önlemleri alindi. Sokak üzerinde bulunan ve aile evi olan iki bina için çikarilan arama kararinin ardindan binada arama çalismalari yapildigi esnada süpheli Y.K. diger binadan sokaga çikarak kaçmaya çalisti. Kaçmaya çalisan Y.K. polis tarafindan olay yerinde yakalandi. Süpheli sahis ifadesinde olayda kullandigi biçagi ikamet adresinin bodrum girisine biraktigini belirtti.

Polis tarafindan adreste yapilan aramada bodrum girisinde üzerinde kan lekeleri bulunan siyah sapli biçak görüldü.

Olay yeri ekipleri tarafindan alinmasi amaciyla biçak muhafaza altina alindi. Y.K. isimli süpheli polis merkezindeki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA