Silopi'de Bin 500 Kisiye Asure Ikram Edildi

Sirnak’in Silopi ilçesinde Aile Destek Merkezince Muharrem Ayi dolayisiyla bin 500 vatandasa asure ikram edildi.

Silopi'de Bin 500 Kisiye Asure Ikram Edildi
Silopi Kaymakamligi Aile Destek Merkezi (ADEM-1) Muharrem Ayi’nin son gününde ilçenin en islek noktasi sanat sokaginda asure ikram etti.

Hazirlanan bin 500 kisilik asure, Sanat Sokagi’nda kurulan stant ile vatandaslara dagitildi. Ardindan esnafa da ikram edildi.

ADEM-1 Müdürü Aylin Ökten, Kaymakamlik riyasetinde Muharrem Ayi dolayisiyla esnafa ve vatandasa asure ikram ettiklerini belirterek, "Muharrem Ayini hakkiyla istifade edenlerden olmak üzere tüm Islam alemine ve ülkemize hayirlara vesile olmasini dilerim. Desteklerinden ötürü Kaymakamimiz Cihat Koç ile Silopi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürümüz Mesut Tatar’a tesekkür ediyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA