ETSO'da 'Sektörel Isbirligi Alanlari Çalistayi' Düzenlendi

Atatürk Üniversitesi IIBF Kamu Yönetimi Bölümü ile Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi (ETSO) ‘Sektörel Isbirligi Alanlari Çalistayi’ düzenledi.

ETSO'da 'Sektörel Isbirligi Alanlari Çalistayi' Düzenlendi
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi (ETSO) Toplanti Salonu’nda gerçeklestirilen, ‘Sektörel Isbirligi Alanlari Çalistayi’na Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi adina Meclis Üyeleri Ismail Suci ve Nuhi Aydogdu, Genel Sekreter Kürsat Karagöl, Is ve Endüstri Ilisleri Uzmani Mehmet Yarbasi, ETSO KOSGEB Temsilcisi Edanur Ispirli, 35.Meslek Komitesi Baskani ve TMMOB Sehir Plancilari Odasi Erzurum Temsilcisi Tarik Yildirim, Atatürk Üniversitesi IIBF Kamu Yönetimi Bölümü Ögretim Üyeleri; Doç.Dr.Salih Börteçine Avci, Doç.Dr. Tuna Batuhan, Dr.Ögretim Üyesi Adnan Karatas, Arastirma Görevlileri Tuba Salman ve Suheda Altinok katildi.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi 2023-2026 Stratejik Plan kapsaminda Üniversite-Sanayi isbirligi faaliyetleri çerçevesinde düzenlen ‘Sektörel Isbirligi Alanlari Çalistayi’ nda, Atatürk Üniversitesi IIBF Kamu Yönetimi Bölümü müfredatinin, örgün ögretim boyunca is hayatina adaptasyonu konusunda nelerin yapilabilecegi konusunda bir protokol hazirlanmasina karar verildi.

“‘Sektörel Isbirligi Alanlari Çalistayi’ tamamlandiktan sonra, katilimcilara katilim belgeleri verildi.

Kaynak: İHA