Otomobille Seyir Halindeyken Arkadasini Bogazindan Biçaklayarak Öldürdü

Bursa’da otomobil kullanirken, tartistigi arkadasi tarafindan bogazindan biçaklanan sahis hayatini kaybetti.

Otomobille Seyir Halindeyken Arkadasini Bogazindan Biçaklayarak Öldürdü
Olay, saat 17.00 siralarinda merkez Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara yolu istikametinde seyreden 16 KM 015 plakali otomobil sürücüsü Murat Eksi (41), yan koltukta bulunan arkadasiyla tartismaya basladi.

Tartismanin büyümesi sonucu yaninda tasidigi biçagi çikaran arkadasi, Eksi’nin koluna ve boynuna sapladi. Arabayi Kent Meydani otoparkinda durduran Eksi, kanlar içerisinde asagi indi. Önünde bulunan araçtan yardim isteyen Eksi, yere yigildi. Vatandaslar, ellerine geçirdikleri havlularla Eksi’nin kanamasini dindirmeye çalisirken, arkadasi ise kayiplara karisti.

Ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, en yakin hastaneye agir yarali olarak Eksi’yi kaldirsa da yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Kaçan sahsin yakalanmasi için çalisma baslatilirken, olay yeri inceleme ekipleri de araçta gereken çalismayi yapti.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.
Kaynak: İHA