Kayinpederi Tarafindan Vurulan Damat Hayatini Kaybetti

Karabük’te kayinpederi tarafindan tüfekle vurularak agir yaralanan Ümit Yarbasi (30), yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Kayinpederi Tarafindan Vurulan Damat Hayatini Kaybetti
Olay dün aksam saat 20.30 siralarinda Aydinlikevler Paladede Caddesi’nde meydana geldi.

Aralarinda daha önce yasanan bir husumet sonrasi kayinpederinin evini kundaklayarak yakan ve ayrica aracina zarar verdigi gerekçesiyle 6 Haziran’da tutuklanan Ümit Yarbasi, geçtigimiz persembe günü görülen mahkemece tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi. Serbest kaldiktan sonra kayinpederini tehdit ettigi iddia edilen Yarbasi, agabeyi Önder Yarbasi ile birlikte aksam saatlerinde yeniden kayinpederinin evinin önüne gitti. Burada damadinin evin etrafinda gezdigini gören Nail Y. (53), kendisine zarar verecegini düsünerek damadi Ümit Yarbasi ve abisi Önder Yarbasi’ya evinin 2. katindaki balkonundan tüfekle ates açti. Vücutlarina isabet eden saçmalar sonrasi kanlar içinde kalan Ümit ve Önder Yarbasi çevreden yetisen vatandaslarin yardimiyla araçla Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

Vücuduna isabet eden saçmalar sonrasi agir yaralanan Ümit Yarbasi yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

"Gündüz savciliga gidip can güvenligi için sikayetçi olmus"

Yasanan olay sonrasi polise teslim olan ve gözaltina alinan kayinpeder Nail Y.’nin ise olay günü savciliga giderek damadinin kendisini tehdit ettigini ve can güvenliginin olmadigindan evinden disari çikmaya korktugunu, hatta evinin etrafina güvenlik kamerasi koydurdugunu belirterek sikayetçi oldugu ortaya çikti.
Kaynak: İHA