Evden Hirsizlik Süphelisi Tutuklandi

Burdur Il Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan evden hirsizlik yaptigi tespit edilen bir kisiyi yakalamaya yönelik yapilan operasyonda yakalanan sahis, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Evden Hirsizlik Süphelisi Tutuklandi
Burdur Il Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan, Bucak ilçesinde meydana gelen ’Evden Hirsizlik Suçlari’ ile ilgili yapilan çalismalarda; 24 Haziran günü 3 farkli evden ve 1 açiktan hirsizlik olayinin süphelisi oldugu tespit edilen A.B. isimli sahis, yapilan çalismalar ve fiziki takip sonucu yakalandi.

Süphelinin kaba üst aramasinda, ikametinde ve aracinda yapilan aramalarda ikametlerden çalindigi tespit edilen 1 adet spiral makinesi, 1 adet matkap, 33 adet banyo bataryasi, musluk ve baglanti kablolari ile açiktan hirsizlik sonucu çalindigi tespit edilen 1 adet bisiklet muhafaza altina alinarak sahiplerine teslim edildi.

Süpheli, emniyetteki islemlerin ardindan çikarildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA