Direksiyonda Sizdi, Otomobiliyle Dükkana Daldi Açiklamasi O Anlar Kamerada

Konya’da seyir halindeyken kullandigi maddenin etkisiyle direksiyonda sizan sürücü, otomobiliyle yatak baza satisi yapan is yerine çarpti. Kaza ani güvenlik kameralarina saniye saniye yansirken, kaza sonrasi araçtan çikartilan sürücü otomobilini kilitledikten sonra, olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldirildi.

Direksiyonda Sizdi, Otomobiliyle Dükkana Daldi Açiklamasi O Anlar Kamerada
Kaza, saat 02.30 siralarinda merkez Selçuklu ilçesi Musalla Baglari Mahallesi, Belh Caddesi üzerine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Belh Kavsagi’ndan sanayi istikametine seyir halinde olan ve uyusturucu madde kullandigi ögrenilen Z.D. (34) idaresindeki 06 EB 3812 plakali otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu cadde üzerinde bulunan bir is yerine çarpti. Olayda is yerinin camlari kirilarak zarar gördü.

Kaza ani saniye saniye güvenlik kamerasinda

Kaza ani ise is yeri güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin cadde üzerinde seyir halinde oldugu sirada is yerine yönelerek cama çarptigi görülüyor.

Sürücü hastaneye kaldirilirken aracini kilitledi

Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri sürücü Z.D.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yapti. Bu sirada sürücü Z.D., aracinin kapisini kilitledi ve ambulansa binerek Konya Sehir Hastanesine kaldirildi. Burada tedavi altina alinan sürücünün saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Kazayi fark ederek saglik ekiplerine durumu bildiren bir vatandas, “Biz is yerimizden çiktik, bu tarafa dogru aracimizla seyir halinde oldugumuz sirada kaza yapan araç önce kaldirima, ardindan is yerine gelerek camina çarpti. Biz geldik hemen baktik, baygin haldeydi. Biz uyandirmaya çalistik uyanmadi, daha sonra biz ambulans ve polis ekiplerine bildirdik. Daha sonra onlar geldi” dedi.

Kaynak: İHA