Bilecik'te 2. Geleneksel Kamp Karavan Ve Turna Balik Avi Yarismasi Düzenlenecek

Bilecik Il Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, Bilecik Valiligi himayelerinde, Bilecik Il Kültür ve Turizm Müdürlügü ve Bilecik Avcilar Kulübü Dernegi’nin koordinasyonunda bu yil 2’incisi düzenlenen Geleneksel Kamp Karavan ve Turna Balik Avi Yarismasi düzenlenecegini söyledi.

Bilecik'te 2. Geleneksel Kamp Karavan Ve Turna Balik Avi Yarismasi Düzenlenecek
Il Müdürü Bircan, yaptigi yazili açiklamada, Bilecik kent merkezine 5 kilometre uzaklikta olan Pelitözü Gölpark’in kamp, karavan ve sporseverlere kapilarini açtigini söyledi.

Bircan, "Bilecik’in turistik anlamda en çok ziyaret edilen, kano, kam, karavan, sportif balik avi, doga yürüyüsü, ATV motor, bisiklet turlari, çesitli eglenceler ve aktivitelerin yapildigi, konaklama tesisleri ve kafe bistro alanlarinin yani sira çocuk parklari ile cazibe merkezi haline gelen Gölpark sehir merkezine ve çevre illere yakinligi sebebiyle tercih ediliyor. Geçen yil ilki, büyük bir katilimla gerçeklesen kamp, karavan ve turna balik avi yarismasi etkinligi bu yilda 8-9 Temmuz’da gerçeklesecek. Program çerçevesinde sinirli kamp ve karavan alani, ates etrafinda gitar ve müzik konserleri, çesitli ikramlar, açik hava sinemasi keyfi, adrelanin parkurlari ve dereceye girenlere çesitli ödüller, turna balik avi yarismasi, kano ve bot ile gölet turu, yöresel ürün satis alanlari ve çocuklara yönelik aktiviteler ile dolu dolu bir program hazirlaniyor. Katilim sinirli sayida olacagindan kamp, karavan ve turna balik avina katilacaklar program koordinatörleri ile iletisime geçip adini yazdirmasi gerekmektedir. Turna balik avinda dereceye girenlere 1’lik ödülü için bin 500 TL, 2’inciye bin TL, 3’üncüya 750 TL ile sponsorlar tarafindan profesyonel olta takimi ve malzemeleri takdim edilecektir" dedi.

Kaynak: İHA