Tir Motosiklete Çarpti Açiklamasi 2 Agir Yarali

Orhangazi-Iznik Karayolu Yeniköy yol ayrimi yakinlarinda sürücüsünün dönüs yapmaya çalistigi motosiklete Iznik istikametinden gelen tir çarpti. Kazada motosiklet sürücüsü ile arkasinda yolcu olarak bulunan bir kisi agir yaralandi.

Tir Motosiklete Çarpti Açiklamasi 2 Agir Yarali
Kaza saat 12.30 siralarinda Orhangazi-Iznik Karayolu, Yeniköy yol ayrimi yakinlarinda bulunan köprü girisinde meydana geldi. Alinan bilgilere göre Emirhan B. (18) idaresindeki 16 APN 534 plakali motosiklet, iddiaya göre Orhangazi’den Iznik istikametine dogru seyir halindeyken Yeniköy kavsagi yakinlarina gelmeden ana yoldan geri dönüs yapmak istedi. Bu esnada Iznik istikametinden gelip Orhangazi istikametine dogru gitmekte olan Muhammet Y. (46) idaresindeki 03 VP 898 plakali tir, dönüs yapmak isteyen motosiklete çarpti.

2 kisi agir yaralandi

Kazada tirin çarptigi motosikletin sürücüsü Emirhan B. ile birlikte arkasinda yolcu olarak bulunan A.K. (17) motosikletten savruldu. Kazayi gören vatandaslar durumu saglik ekiplerine haber verdi. Olay yerine ambulanslar sevk edilirken, agir yarali haldeki 2 genç olay yerindeki ilk müdahalenin ardindan ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Tirin çarptigi motosiklet ise zeytinlige uçtu. Tir sürücüsü Muhammet Y. ifadesi alinmak üzere jandarma karakoluna götürülürken, jandarma ekipleri kaza ile ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA