Istanbul'da Film Gibi Hirsizlik Kamerada Açiklamasi Araca Yol Verip Hirsizliga Devam Ettiler

Kagithane’de araçla gelen maskeli 3 sahis, park halindeki minibüsün arka camini kirarak içindeki malzemeleri çaldi. Olay sirasinda sokaga giren bir araca da yol veren hirsizlar, geri gelip islerine devam etti. Yaklasik 100 bin liralik tesisat malzemesi çalan hirsizlar, kameralara yansidi.

Istanbul'da Film Gibi Hirsizlik Kamerada Açiklamasi Araca Yol Verip Hirsizliga Devam Ettiler
Olay, dün saat 05.00 siralarinda Kagithane Gürsel Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabaha karsi hafif ticari bir araçla sokaga giren maskeli ve kapüsonlu 3 kisi, bagaji tesisat malzemesi dolu olan araci gözlerine kestirdi. Hirsizlar, ardindan aracin arka camini kirarak malzemeleri çalmaya basladi.

Bu sirada tek yön olan sokaga bir baska araç girdi. Hirsizlar, sogukkanli bir sekilde geldikleri araca binerek arkalarindaki otomobile yol verdi.

Otomobile yol verip hirsizliga devam ettiler

Birkaç dakika sonra geri manevra yaparak tekrar gelen hirsizlar, islerine kaldiklari yerden devam etti. Yaklasik 4 dakikada 100 bin lira degerinde tesisat malzemesi çalan hirsizlar kayiplara karisti. Film sahnelerini aratmayan o anlar ise güvenlik kameralarina anbean yansidi. Olayin ardindan sabah aracinin basina gelen sahibi, gördügü manzara karsisinda soke oldu. Güvenlik kameralarini inceleyen araç sahibi, emniyete giderek sikayette bulundu. Polis ekipleri zanlilari yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA