Baskan Demirci Açiklamasi 'Sehrimizin Her Noktasinda Çalismalarimiz Devam Ediyor'

Samsun Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilan çalisma ile Alaçam ilçesi Akgüney Mahallesi sakinlerinin uzun zamandir problem yasadiklari yol sorunu çözüldü. Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, "Yaptigimiz çalismalarla vatandaslarimizin yüzünü güldürmek, onlari mutlu etmek bizleri de oldukça mutlu ediyor. Ekiplerimiz yol problemi yasayan mahalle kalmamasi için gece gündüz çalismaya devam ediyor” dedi.

Baskan Demirci Açiklamasi 'Sehrimizin Her Noktasinda Çalismalarimiz Devam Ediyor'
Samsun Büyüksehir Belediyesi, vatandaslarin yasamlarini daha konforlu hale getirmek için sehrin her noktasinda hizmet sunmaya devam ediyor. Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi ekiplerince Alaçam ilçesi Akgüney Mahallesi’nde yapimi tamamlanan sathi kaplama yol çalismasi vatandaslardan tam not aldi. 5 kilometrelik bozuk yolda önce zemin iyilestirmeleri, ardindan genisletme yapildi. Daha sonra sathi kaplama çalismasiyla yol sorunu ortadan kaldirildi.

2024 yilina kadar yol ve su sorunu yasayan mahalle birakmamak adina çalismalarinin devam edecegini söyleyen Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, “Yaptigimiz çalismalarla vatandaslarimizin yüzünü güldürmek, onlari mutlu etmek bizleri de oldukça mutlu ediyor. Hemserilerimizin mutlulugu bize güç veriyor. Ekiplerimiz yol problemi yasayan mahalle kalmamasi için gece-gündüz çalismaya devam ediyor. Sehrimizin her noktasi bizim için çok önemlidir. Sehir merkezimiz ve kirsalda nerede bir sorun varsa sona erdirene kadar çalismalarimiza araliksiz devam edecegiz” dedi.

Yol çalismasi ile ilgili bilgi veren Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi Alaçam Ilçe Sefi Berkay Örs, “Yolun genisletme çalismalarini yaptiktan sonra zemin iyilestirmeleri yapildi. Yolun genisligini 9 metreye kadar çikardik. Standardi yüksek konforlu bir yol oldu. Vatandaslarimiz su an çok mutlu. Biz de bu isin bir parçasi oldugumuz için mutluyuz" ifadelerine yer verdi.

Akgüney Mahallesi Muhtari Kurtça Yigit ve vatandaslar ise yeni yapilan yolun güzel oldugunu belirterek, memnuniyetlerini dile getirdiler.
Kaynak: İHA