Kahvelerini Içtikten Sonra Çöplerini Birakanlara Belediye Baskanindan Sosyal Medya Araciligiyla Ilginç Tepki

Ayvalik ilçesi Belediye Baskani Mesut Ergin’in, kendisine ait sosyal medya hesabindan yaptigi ilginç paylasim, günün konusu oldu.

Kahvelerini Içtikten Sonra Çöplerini Birakanlara Belediye Baskanindan Sosyal Medya Araciligiyla Ilginç Tepki
Baskan Ergin, Ayvalik Belediyesi’ne ait Kirlangiç AVM’de bulunan dünyaca ünlü bir kahve satis subesinin önünde, kahvelerini içtikten sonra çöplerini birakip gidenler için manidar bir paylasimda bulundu.

Baskan Ergin, bos bardaklarin üzerinde bulunan isimlere hitaben yaptigi paylasimda, “Afiyet olsun Tugçe Hanim ve Demir Bey. Güzel bir gün batiminda kahvenizi yudumladiktan sonra çöplerinizi de size en yakindaki çöp kutusuna atar misiniz? Arkadaslar o muhtesem batan günesin, en sicak oldugu saatlerde onlari toplayip, çevremizi temizlemeye çalisiyorlar” ifadelerini kullandi.

Son yillarin en sicak günlerinin yasandigi bu günlerde, yaklasik 40 derece hava sartlari altinda ter döküp, emek vererek sorumsuzca atilan çöpleri toplayan temizlik islerinin güç sartlarda islerini en iyi sekilde yapmaya çalistiklarina isaret eden Belediye Baskani Mesut Ergin’in bu paylasiminin altina, vatandaslar da olumlu yorumlar yazarak destek verdi.
Kaynak: İHA