Samsun'da Miras Yüzünden 3 Kisiyi Öldüren Agabey Yakalandi

Samsun’un Terme ilçesinde miras meselesi yüzünden çikan silahli kavgada 2 kiz kardesini ve kadastro görevlisini tüfekle vurarak öldüren agabey, jandarmanin titiz çalismasi sonucu yakalandi.

Samsun'da Miras Yüzünden 3 Kisiyi Öldüren Agabey Yakalandi
Olay, Terme ilçesi Akçaykaracali Mahallesi Yavuzlar Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cavit A. (76), Ayse Ergen (60) ve Nuran Topal (53) isimli kardeslerin anneleri bu yil içerisinde vefat etti. Sonrasinda kardesler arasinda anneden kalan mirasin paylasimi nedeniyle anlasmazlik yasandi. Yerlerin ölçümünü yaptirmak için kadastro görevlisi getiren kardesler arasinda evlerinin yaninda bulunan bahçede tartisma çikti. Kiz kardeslerle yasanilan tartismanin kavgaya dönüsmesi sonrasi 75 yasindaki Cavit A., yaninda bulunan pompali tüfekle kiz kardesleri Ayse Ergen ve Nuran Topal ile yegeni olan Murat Ergen (44) ve kadastro görevlisi Mert Isik’a (30) ates açti.

Kiz kardesler olay yerinde, kadastro görevlisi hastanede hayatini kaybetti

Pompali tüfekten çikan kursunlarla olay yerinde kiz kardesler hayatlarini kaybederken, kiz kardeslerden Ayse Ergen’in oglu Murat Ergen ve kadastro ölçüm görevlisi Mert Isik da agir yaralandi. Agir yaralanan Mert Isik, Samsun Egitim Arastirma Hastanesi’nde tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Yarali yegenin hayati tehlikesi devam ediyor

Olay sonrasi agir yaralanan yegen Murat Ergen’in tedavisi Samsun Egitim Arastirma Hastanesinde devam ederken, durumunun ise ciddiyetini korudugu ögrenildi. Hayatini kaybeden iki kiz kardesin cesetleri ise Terme Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.

Kayiplara karisan agabey yakalandi

Kiz kardeslerini vurduktan sonra kayiplara karisan agabey Cavit A. Terme Ilçe Jandarma Komutanligi ekiplerinin titiz çalismalari Ordu’nun Akkus ilçesinde yakalandi.

Cavit A.’nin islemleri sürüyor.
Kaynak: İHA