Memur Sen Usak Il Temsilciliginde Bayrak Degisimi

Yaklasik 4 yildir Memur-Sen Konfederasyonu Usak Il Temsilciligi görevini yapan Usak Saglik Sen Sube Baskani Muhammed Ali Aloglu, bayragi, Usak Egitim Sen Usak Sube Baskani Bilal Kara’ya devretti.

Memur Sen Usak Il Temsilciliginde Bayrak Degisimi
Memur Sen Konfederasyonuna bagli Usak’ta faaliyet gösteren 11 memur sendikasi sube baskani aralarinda yaptigi seçimle Memur - Sen Usak Il Temsilcisi olarak Egitim Bir Sen Usak sube Baskani Bilal Kara’yi seçti.

Sube baskanlarina kendilerine gösterdigi teveccühten dolayi tesekkür eden Kara yaptigi açiklamada; “Memur-Sen Usak Sendika birim Baskanlarimizin teveccühü ile Usak Memur Sen Il Temsilciligi görevi oy birligi ile sahsimiza tevdi edildi.

2019- 2023 tarihleri arasinda 4 yildir Memur-Sen Usak Il Temsilciligi görevini basariyla yürüten Muhammed Ali Aloglu Baskanima bu güne kadarki hizmetleri için ve diger sendikamiz baskanlarina ayri ayri sahsim ve teskilatim adina hassaten tesekkür ediyorum.

Rabbim birlik-beraberlikten ayirmasin, adimlarimizi bereketlendirsin, ayaklarimizi ahdimiz ve kardesligimiz üzere sabit kilsin insallah” dedi.

Temsilcilik görevini devreden Saglik Sen Usak Sube Baskani Muhammed Ali Aloglu, “Memur-Sen Usak Il Temsilciligi görevi seçim sonucunda oy birligi ile göreve Egitim Bir Sen Usak Sube Baskanimiz Bilal Kara baskanimiza bayragi devrettik.

Görevi devralan degerli baskanim Bilal Kara ‘ya bu kutlu yolculukta basarilar diliyorum. Hayirli olsun” ifadesini kullandi.
Kaynak: İHA