Kaldirim Üzerinde Cansiz Bedeni Bulunan Sahsin Kimligini Dondurma Yiyerek Teshis Etmeye Çalisti

Antalya’da 30-40 yaslari arasinda oldugu tahmin edilen bir erkek kaldirimda yüzüstü olarak ölü bulundu. Bir kisi dondurma yiyerek cesedin yakinina gelip kimligini teshis etmeye çalisti.

Kaldirim Üzerinde Cansiz Bedeni Bulunan Sahsin Kimligini Dondurma Yiyerek Teshis Etmeye Çalisti
Olay, saat 15.00 siralarinda Muratpasa ilçesi Yesildere Mahallesi 2864 Sokak’ta kaldirim üzerinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre; kaldirim üzerinde yüzüstü hareketsiz yatan bir erkek oldugunu görenler durumu hemen 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbarla bölgeye saglik ve polis ekibi sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri yaptiklari incelemede sahsin öldügünü belirledi. Yapilan incelemede sahsin üzerinden kimlik çikmazken, 30-40 yaslari arasinda oldugu tahmin ediliyor. Polis ekiplerinin inceleme yaptigi sirada olay yerine gelen bir kisi ise sahsi taniyor olabilecegini belirterek kontrol etmek istedi. Sahsin elinde bulunan dondurmayi yiyerek cesede dogru yaklasik teshis etmeye çalismasi dikkatlerden kaçmadi.

Olay yeri polislerinin incelemesinin ardindan üzerinden kimlik çikmayan kisinin cansiz bedeni otopsi yapilmak üzere Antalya Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Polis ekipleri üzerinden kimlik çikmayan kisinin kimlik bilgilerini ise parmak izinden belirleyecek.
Kaynak: İHA