Istanbul AK Gençlik'ten 15 Temmuz Sehitlerini Anma Programi

AK Parti Istanbul Il Gençlik Kollari tarafindan 15 Temmuz Sehitlerini Anma Programi düzenlendi.

Istanbul AK Gençlik'ten 15 Temmuz Sehitlerini Anma Programi
Istanbul Üsküdar’da Sehitler Abidesi’nde gerçeklestirilen anma programina AK Parti Gençlik Kollari Baskani Muhammed Cem Çekerek, AK Parti Gençlik Kollari Yönetim Kurulu ve AK Parti Gençlik Kollari üyeleri katildi.

Kur’an-i Kerim tilavetinin ardindan baslayan program, 15 Temmuz Sehitleri Aniti gezilerek ve dagitilan hayir lokmalari yenilerek devam edildi.

“Unutulmamalidir ki hain darbe girisiminin ardindan geçen yillar bu ruhu söndürememistir”

15 Temmuz Sehitleri anma programinda konusan AK Parti Istanbul Gençlik Kollari Baskani Çekerek, "AK Gençlik olarak hain darbe girisiminin akamete ugratilmasinin 7. yilinda 15 Temmuz Aniti’nda toplanmis bulunmaktayiz. 15 Temmuz günü tüm Türkiye omuz omuza mücadele vermis ve tüm dünyaya örnek olmustur. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan önderliginde toplanan aziz milletimizin inanç, cesaret ve dillere destan kararliligiyla engellenmistir. 15 Temmuz gecesi Türk Milleti, tanklarin, tüfeklerin ve savas uçaklarinin önünde tek vücut olmus darbeye adeta Çanakkale ruhuyla geçit vermemistir. 12 yasinda düsmanla çarpisan Nezahat Onbasi, 13 yasinda Çanakkale’de savasan Ali Resat ve 15 Temmuz gecesi 17 yasinda sahadete yürüyen Abdullah Tayyip gibi niceleri meydanlari doldurarak, demokrasimizi savunarak Türk gencinin gücünü bir kez daha tüm dünyaya göstermistir. Unutulmamalidir ki hain darbe girisiminin ardindan geçen yillar bu ruhu söndürememistir. Çanakkale ruhu diridir, 15 Temmuz darbe girisimi diridir. Bizler Ak Parti Istanbul Gençlik Kollari olarak 39 ilçede, 971 mahallede, 58 üniversitede ve 100’ün üzerinde kampüste dün oldugu gibi bugün ve yarinda 15 Temmuz ruhuna sahip çikacagiz" dedi.

Kaynak: İHA