Germencik Belediyesi Kavurucu Sicaklarda Can Dostlar Için Seferber Oldu

Germencik’te hava sicakliginin mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte Germencik Belediyesi ekipleri can dostlar için seferber oldu. Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes, “Sicak havalarda minik dostlarimizi unutmuyoruz.” dedi.

Germencik Belediyesi Kavurucu Sicaklarda Can Dostlar Için Seferber Oldu
Germencik Belediyesi, bunaltici sicaklarin etkili oldugu su günlerde sokakta yasayan sahipsiz hayvanlara el uzatiyor. Her gün düzenli olarak besleme noktalarini ziyaret eden belediye ekipleri, biten mamalara takviye yaparken su kaplarini temizleyerek yeni su dolduruyor.

Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes, sokak hayvanlari için hassasiyetle çalistiklarini ifade ederek, "Sicak havalarda minik dostlarimizi unutmuyoruz. Ilçemizde çesitli yerlerde kurdugumuz beslenme noktalarina bütün yil boyunca su ve mama koyuyoruz. Havalarin bunaltici seviyeye ulasmasiyla birlikte ekiplerimiz bu yönde çalismalarini siklastirdi. Minik dostlarimizin da bizlerin birer parçasi oldugunu unutmamak gerekiyor. Bu sebeple ayri bir gayret ve hassasiyetle çalismalar yapiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA