ERÜ'den TUSAS'a Is Birligi Ziyareti

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun beraberinde Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Oktay Özkan, fakülte dekanlari ve ögrencilerden olusan heyet ile Türk Havacilik Uzay Sanayii’ne (TUSAS) ziyarette bulundu.

ERÜ'den TUSAS'a Is Birligi Ziyareti
ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Oktay Özkan, Mühendislik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Alper Öner, Havacilik ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Nafis Kahraman, Arastirma Dekani Doç. Dr. Gökmen Zararsiz, Havacilik Çalismalari Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Adin ve merkez yöneticileri ile ERÜ Ögrencileri TUSAS’i ziyaret etti. Ziyarette fabrikada teknik incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Altun ve beraberindekiler TUSAS Uzay Sistemleri Genel Müdür Yardimcisi Selman Nas ve AR-GE ve Teknoloji Direktörü Prof. Dr. Erdal Çelik ve birim müdürleri ile ERÜ ile TUSAS arasinda hayata geçirilebilecek is birlikleri hakkinda toplanti gerçeklestirdiler. Yapilan toplantinin ardindan Rektör Prof. Dr. Altun ayrica TUSAS Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil’i de makaminda ziyaret ederek, karsilikli görüs alisverisinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Altun, ziyarette teknik incelemelerde bulunan üniversite ögrencileri ile de bir araya gelerek, hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA