Baskan Alicik Açiklamasi '15 Temmuz'da Darbe Tesebbüsü Milli Ruhla Yerle Bir Edilmistir'

MHP Aydin Il baskani Haluk Alicik ’15 Temmuz Milli Birlik Günü’ dolayisiyla yayinladigi mesajda, "15 Temmuz; Sehadete inanmis, ölüme kafa tutmus, esaret altinda yasamaktansa kendini feda etmeye hazir kahraman millet evlatlarinin, parali cellatlara hayati zehir ettigi gündür" dedi.

Baskan Alicik Açiklamasi '15 Temmuz'da Darbe Tesebbüsü Milli Ruhla Yerle Bir Edilmistir'
15 Temmuz’un üzerinden 7 yil geçmesine ragmen halen sis bulutlarinin henüz dagilmadigini ancak, bu aziz vatan ve millet üzerinde kirli oyunlari olanlari asla kötü emellerine ulasamayacagini belirten MHP Aydin Il Baskani Haluk Alicik, "Fetihlerimizin intikamini, zaferlerimizin rövansini almak için kuyruga giren Türk düsmanlarinin hiç bos durmadigi, ya dogrudan ya da devsirdikleri hainlerle rehavetimizi kollayip müsait bir ortam yokladiklarin farkinda olan Milliyetçi Hareket Partisi ve Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli, baskentte, Ankara’nin göbeginde, haine, zalime, katile meydan okumustur. Bugün, 15 Temmuz’un sis bulutu henüz dagilmamistir. Çünkü ihanet ve isgal planlarinin merkez üssü hala aktiftir. Milli ömre kast etmek için pusuya yatan cinayet sebekelerini dogduklarina dogacaklarina bin pisman etmek için, kardesçe yasamali, birbirimize saygi duyup hosgörü ve uzlasmayi her daim canli tutmaliyiz. Bizim bizden baska dostumuz yoktur. Bunu bilecek ve hatirimizdan çikarmayacagiz" dedi.

O kanli gecede yasananlarin tekerrür etmemesi için daima uyanik ve milli birlik içinde olunmasi gerektigine belirten Baskan Haluk Alicik açiklamasinin devaminda, "Yeni 15 Temmuzlarin olmamasi için Allah’tan niyazim kahraman ve gazi Türk milletinin birlik ve beraberliginin asla bozulmamasidir. Gidecek baska yerimiz yoktur. Siginacak baska yurdumuz yoktur. Altinda toplanacagimiz baska ay yildizli bayragimiz da yoktur. Ne yapacaksak burada, Türk Milletinin son yurdunda, birlikte yapacagiz, birlikte basaracagiz. Alemde ser bitmezse, herkes duysun ki, Oguz neslinde er tükenmez, tükenmeyecektir. 15 Temmuz 2016’da asrin yüzüne kahramanlik ve fedakarlik mesajini kanlariyla, canlariyla haykiran, içinden geçtigimiz dönemde terörle mücadele esnasinda kara topraga düsen aziz sehitlerimizi rahmetle, minnetle, hürmetle yad ediyor, gazilerimize uzun ömürler diliyorum." ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA