Basaksehir'de Fenertepe Spor Parki'nin Temeli Atildi

Basaksehir Belediyesi, spor yatirimlarini güçlendiriyor. “Her mahalleye bir spor parki” sloganiyla yürütülen çalismalar kapsaminda insa edilecek Fenertepe Spor Parki’nin temeli, Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu tarafindan atildi.

Basaksehir'de Fenertepe Spor Parki'nin Temeli Atildi
Basaksehir Belediyesi, ilçe genelindeki spor yatirimlarina yenilerini eklemeye devam ediyor. Kayabasi Mahallesi’nde yapilacak Fenertepe Spor Parki’nin temeli, Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu’nun katildigi törenle atildi. Toplam 7 bin 93 metrekare alana sahip spor parkinda hali saha, çok amaçli spor sahasi, çocuk oyun alani, dinlenme ve yürüyüs yollari alacak.

“Her mahalleye bir spor parki”

Temel atma töreninde konusan Baskan Kartoglu, Basaksehir’in dört bir yanina yeni spor tesisleri kazandirdiklarini söyledi.

Her mahalleye bir spor parki sloganiyla yürüttükleri çalismalara ara vermeden devam ettiklerini ifade eden Baskan Kartoglu, “Sporu sevdirdigimiz çocuklarimiz ve gençlerimizin saglikli gelisimlerine katki sagliyoruz. Temelini attigimiz Fenertepe Spor Parki toplam 7 bin 93 metrekare alana sahip. Yaklasik 2 bin 80 metrekaresini yesil alana ayirdik. Çocuklarimiz ve gençlerimiz basta olmak üzere, Fenertepe bölgemizdeki tüm komsularimiza spor yapma imkâni saglayacagiz” seklinde konustu.



“21 bransta hizmet veriyoruz”

Spor tesisleri ile Basaksehirlinin saglikli yasama adim atmasini hedeflediklerini belirten Baskan Kartoglu, “Spor parklarimizda futbol, basketbol, voleybol gibi takim sporlarinin yani sira tenisten yüzmeye, atletizmden masa tenisine kadar 21 bransta hizmet veriyoruz. Ayrica her yastan komsularimiz için yaz aylarinda birbirinden keyifli spor etkinlikleri düzenliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA