Salihli OSB Toplantisinda Görüsülen Maddeler Karara Baglandi

Manisa Valisi Yasar Karadeniz baskanliginda yapilan Salihli ilçesinin Organize Sanayi Bölgesi Mütesebbis Heyet Toplantisi’nda görüsülen maddeler karara baglandi.

Salihli OSB Toplantisinda Görüsülen Maddeler Karara Baglandi
Manisa’nin Salihli ilçesinin Organize Sanayi Bölgesi Mütesebbis Heyet Toplantisi Vali Yasar Karadeniz baskanliginda gerçeklestirildi.

Salihli Organize Sanayi Bölgesinin faaliyetleri hakkinda bilgilendirme yapilmasiyla baslayan toplantida 1. Etap, 2. Etap ve 3. Etap Organize Sanayi Bölgelerindeki gelismelere iliskin de bilgilendirme yapildi.

Toplanti, Endüstriyel Nitelikli Atiksu Aritma Tesisi, Imar plan notlari, ENH pilon yeri ve tel geçisi kamulastirmasi, mali ve idari konularin görüsülmesi ile devam etti. Toplanti sonrasi Vali Yasar Karadeniz tarafindan Kahramanmaras merkezli meydana gelen ve büyük yikimlara sebep olan depremler sonrasi bölgeye gönderilen prefabrik yapilarda emegi geçen Salihli OSB katilimci üyesi Rasim Selçuk’a plaket verildi.

Vali Karadeniz, deprem sonrasi bölgeye destek saglamak amaciyla tüm Manisalilarin tek yürek oldugunu, herkesin elinden geldigi kadariyla depremzede vatandaslarin yaninda oldugunu, Rasim Selçuk’un da bölgeye gönderilen prefabrik yapilarda önemli katkilar sagladigini söyledi, destek olan herkese tesekkürlerini iletti.

Toplantiya Salihli Kaymakami Mehmet Kamil Saglam, Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda ve mütesebbis heyet üyeleri katildi.

Kaynak: İHA