Otobüsten Inen Yolcuya Motorlu Kurye Çarpti

Tekirdag’in Çorlu ilçesinde otobüsten inerken motorlu kuryenin çarptigi yaya yaralandi. Kaza ani güvenlik kamerasina yansidi.

Otobüsten Inen Yolcuya Motorlu Kurye Çarpti
Olay, Kazimiye Mahallesi Salih Omurtak Caddesi’nde meydana geldi. Istanbul istikametine seyreden sehir içi halk otobüsü yolcu indirmek için durdu. Otobüsten inen yolcu Ugur Kahya’ya yolda otobüsün sagindan geçen motosikletli kurye çarpti. Kazada yaralanan Ugur Kahya, Çorlu Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardindan taburcu oldu.

Olayla ilgili konusan Kahya, kazanin hatalar zinciri oldugunu ve kurallara riayet etmemenin de kazayla sonuçlandigini ifade etti.

Kahya, otobüs soförü ve motosikletli dahil kendisinde de hata oldugunu ifade ederek sikayetçi olmadigini söyledi.



"Kuryeler trafikte daha dikkatli olmali"

Motosikletli kuryelerin ekseriyetinin trafik kurallarina aldiris etmedigine dikkat çeken Ugur Kahya, “Halk otobüsü isiklara denk gelince duragin birkaç metre gerisinde durdu. Kapilari açinca biz de indik, sagdan otobüsü geçen motosiklet bana çarpinca ayagima darbe aldim. Neyse ki önemli bir seyim yok kimseden de sikayetçi olmadim. Ama diyecegim su. Otobüs soförleri ve motosikletli kuryelerin daha dikkatli olmasini arzu ediyorum. Çok sükür kirik yok ama acisi halen geçmis degil” diye konustu.

Kaynak: İHA