Kayseri OSB'de Nizamiye Girislerinin Ilkinin Temeli Atildi

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) giris çikislarda denetimin artirilmasi ve güvenligin üst seviye çikarilmasi amaciyla hazirlanan yeni nizamiye projesinde ilk temel atildi.

Kayseri OSB'de Nizamiye Girislerinin Ilkinin Temeli Atildi
Kayseri OSB Baskani Mehmet Yalçin, ilk uygulamanin temelini attiklarini ve kisa sürede 4 ana giriste estetik görünüme sahip ve islevsel nizamiyeler olusturulacagini söyledi.

Baskan Mehmet Yalçin, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi sinirlari içinde yasanan hirsizlik olaylarinin artmasi ve sanayicilerden gelen talepler dogrultusunda giris noktalarindan nizamiye uygulamasina geçilmesi için proje çalismasi yaptiklarini hatirlatti.

Baskan Yalçin, projenin ilk uygulamasinin Anbar mevkiinde yapilamaya baslandigini belirterek, uygulamasi gerçeklestirilecek ilk nizamiye projesinin yaklasik 30 metre kanat açikligina sahip olacagini, yüksekligin 5,6 metre genisligin ise 4 metre olarak planlandigini kaydetti.

Yeni Nizamiye Projesinin ilk uygulamasinin 2-3 ay gibi kisa bir sürede bitirilecegini ifade eden Baskan Yalçin, “Bu projemiz ile OSB sinirlari içindeki güvenligin etkin sekilde saglanmasini hedefliyoruz. Bölgemizin ana girislerinde kurulacak yeni nizamiye yapilarimizda; plaka tanima sistemi ve güvenlik kameralari ile bölgemize giris çikislarda düzen saglamayi amaçliyoruz. Sanayicilerimize ve bölgemizi ziyaret eden misafirlerimize zaman kaybi olusturmadan nizamiye giris çikis ve kontrol düzeni saglamak amacindayiz” dedi.

Ilk nizamiyenin tamamlanmasinin ardindan diger giris çikis noktalarinda da uygulamalarin hizla gerçeklestirilecegini söyleyen Baskan Yalçin, “Bölgemiz genelindeki her giris çikis noktasinin fiziki özelliklerine göre yeniden olusturulacak uygulama projeleri sayesinde yeni nizamiyelerine kavusacak” diye konustu.

Baskan Yalçin, Kayseri OSB sanayicisinin talepleri dogrultusunda yeni projeler ve hizmetler sunmaya devam edeceklerini vurgulayarak, Anbar mevkiinde yapimina baslanan yeni nizamiyenin bölgeye ve sanayicilere hayirli olmasini diledi.
Kaynak: İHA