Istanbul'da Silahli Isletmeci Dehseti Kamerada Açiklamasi Kadin Müsterileri Silahla Kovalayip Ates Açtilar

Beyoglu Gümüssuyu’nda 2 kadin, erkek arkadaslariyla geldikleri eglence mekanindan gürültü yaptiklari gerekçesiyle kovuldu. Kovulan grup mekan sahiplerine tepki gösterince sokakta silahla kovalandi. Havaya ateste açan sehir eskiyasi isletmeciler dehseti yasatirken, o anlar kameralara yansidi. Beyoglu Asayis Büro Amirligi polisleri, silahli 4 isletmeciyi gözaltina aldi.

Istanbul'da Silahli Isletmeci Dehseti Kamerada Açiklamasi Kadin Müsterileri Silahla Kovalayip Ates Açtilar
Olay, geçtigimiz pazartesi günü saat 00.15 siralarinda Beyoglu Gümüssuyu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aksam saatlerinde erkek arkadaslariyla birlikte sokak üzerinde bulunan bir eglence mekanina gelen Kübra B. ve Berfin D., burada eglenmeye basladi.

Ancak bir süre sonra grup, mekan çalisanlari ve sahipleri tarafindan gürültü yaptiklari gerekçesiyle mekandan kovuldu. Bunun üzerine grup ile mekan sahibi ve çalisanlari arasinda kavga çikti. Kavga sonucunda silah çeken 4 isletmeci, grubu kovalamaya basladi.

Sokak üzerinde yasanan kovalamacada isletmecilerden biri havaya ates açarak kadinlara adeta dehseti yasatti. Olayin ardindan sesleri duyan polis ekipleri, hizlica olay yerine ulasarak mekan sahibi V.T.’yi olayda kullandigi silahla birlikte yakalayarak gözaltina aldi. Dehset anlari ise güvenlik kameralarina anbean yansidi.

Beyoglu Asayis polisi tek tek yakaladi

Olayla ilgili grubun sikayetçi olmasi üzerine çalisma baslatan Beyoglu Asayis Büro Amirligi polisleri, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldi. Yapilan çalismalar sonucunda ellerinde silah olan ve havaya ates açan sahislarin Seyfettin S., Ahmet A. ve S.K. oldugu tespit edildi. Devam eden çalismalarda 3 sahis, olayda kullandiklari silahlarla birlikte polis tarafindan yakalandi.

Silahli isletmeciler serbest birakildi

Emniyete götürülen 4 sahsa ifadelerinin alinmasi sonrasinda “genel güvenligi kasten tehlikeye sokma” ve “Atesli Silahlar Kanunu’na muhalefet” suçlarindan adli islem yapildi. Emniyette islemleri tamamlanan 4 sahis, savcilik talimatiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA