Aydin Il Müftüsü Günes, Bozdogan Ilçe Müftüsü Yildirim Ile Görüstü

Aydin Il Müftüsü Hasan Günes, ilçelerde yürütülen çalismalari yerinde incelemek ve bir takim temaslarda bulunmak için gittigi Bozdogan’da ilçe müftülügünü ziyaret etti.

Aydin Il Müftüsü Günes, Bozdogan Ilçe Müftüsü Yildirim Ile Görüstü


Yaz Kur’an Kurslarinin açilmasi dolayasiyla binlerce ögrenci cami ve Kur’an Kurslarinda egitime basladi.

Ilçelerde yürütülen çalismalari yerinde incelemek, din görevlileri, ögrenciler ve vatandaslar ile bir araya gelmek için ziyaretlerde bulunan Il Müftüsü Günes, bu çerçevede Bozdogan Ilçesini ziyaret etti.

Ziyaretlerine Bozdogan Ilçe Müftülügü’nden baslayan Il Müftüsü Günes, Ilçe Müftüsü Dr. Hamza Yildirim’dan müftülük çalismalari hakkinda bilgi aldi. Cami ve Kur’an Kurslarinda egitim gören ögrencilerin heyecanina ortak olan Müftü Günes, minikler ile sohbet edip derslerine eslik etti. Vatandaslar ve esnaflar ile de hasbihal eden Il Müftüsü, "Özellikle yaslilari ziyaret ederek evlatlarimiz, vatanimiz, bayragimiz, ezanimiz ve devletimiz için dua etmenizi istirham ediyorum" dedi.



Aydin Il Müftüsü Hasan Günes, Ilçe ziyaretlerinin devam edecegini ifade ederek, "Yavrularimiz, büyüklerimiz, din görevlilerimiz, esnaflarimiz ve halkimizla daha fazla görüsmek için gayret gösterecegiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA