Abdurrahim Reyhan Hz. Camisinde Yaz Kursu Faaliyeti

Erzincan’da hizmete yeni açilan Abdurrahim Reyhan Hz Camisinde kiz ve erkek ögrenciler için baslayan yaz kuran kursu, bugün düzenlenen bir bahçe etkinligi ile 124 kisilik bir ögrenci grubuna ev sahipligi yapti.

Abdurrahim Reyhan Hz. Camisinde Yaz Kursu Faaliyeti
Kardes Cami uygulamasi dahilinde, ayni muhitte bulunan Tek Sehitler ve Yeni Oto Sanayi camilerinin görevlilerinin gayreti ile her iki camii ögrencilerinin de davet edildigi faaliyete katilan Il Müftü yardimcisi Gökhan Badem, ögrencilere yaptigi konusmada; çocukluk ve ilk gençlik çaglarindaki kuran-i kerim egitiminin, güzel ahlakin temeli ve taci oldugunu peygamber efendimizin hayatindan misallerle anlatti.

Islenen dersin akabinde bahçeye geçen ögrenciler, bu faaliyetlere bünyesindeki gönüllü gençler ve gençlik liderleri ile profesyonel bir destek saglayan Gençlik Spor Müdürlügü ekibinin özveri ile hazirladigi oyun istasyonlari ve parkurlarda saatler boyunca güzel vakitler geçirdiler.

Erzincanli hayirseverlerin takdim ettigi birçok ikramin da servis edildigi bu faaliyete çocuklarina refakat için eslik eden ebeveynler ve ögrenciler; böylesi programlar için Müftü Yardimcisi Gökhan Badem’e ve onun sahsinda il müftülügüne, ayrica kurs içeriginden hem de bugün ki faaliyetten dolayi ev sahipligi yapan Abdurrahim Reyhan Hz. Camisine ve görevlilerine tesekkür ve memnuniyetlerini ifade ettiler.
Kaynak: İHA