Manisa'da Kaçak Servis Araçlarina Ceza Yagdi

Manisa Büyüksehir Belediyesi, Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli trafik polisleri ile birlikte Turgutlu ilçesinde, servis araçlarina yönelik denetim gerçeklestirdi. Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Metin Memis’in de takip ettigi programda yetki belgesi disinda tasimacilik faaliyeti yürüten 25 servis aracina cezai islem uygulandi.

Manisa'da Kaçak Servis Araçlarina Ceza Yagdi
Manisa Büyüksehir Belediyesi, il genelinde yetki belgesi olmadan “illegal” olarak servis tasimaciligi yapan servis araçlarina denetimde bulundu. Turgutlu’da, Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli trafik polisleri ile birlikte Turgutlu ilçesinde, servis araçlarina yönelik denetime; Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Metin Memis, Ulasim Dairesi Baskani Hüseyin Üstün ve Toplu Tasima Sube Müdürü Mustafa Duman da katildi.

Yetki belgesi olmadan korsan tasimacilik yapan araçlara karsi denetimlerin devam edecegini belirten Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Metin Memis, “Merkez, Salihli ve Turgutlu trafik zabita ekiplerimizin, trafik polisleri ile yürüttügü denetim sabah 6.30’da baslayip saat 9:00’ kadar devam etti. Yapilan denetimde 25 adet araca (J) plakasiz servis tasimaciligi yapmaktan cezai islem uygulandi. Ayrica trafik polisleri tarafindan 6 araca cezai islem uygulanmis olup 1 araç da trafikten men edildi. Yetki belgesiz tasimaciliga karsi bu uygulamamiz diger ilçelerde de ayni sekilde devam edecektir” dedi.

Kaynak: İHA