Bahçelievler'de Dünya Çevre Günü Kutlandi

Bahçelievler Belediyesi, 5-9 Haziran Çevre Haftasi çerçevesinde etkinlikler düzenlendi. Kuleli Parki’nda yapilan kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu.

Bahçelievler'de Dünya Çevre Günü Kutlandi
Her yil 5-9 Haziran tarihleri arasinda kutlanan Dünya Çevre Haftasi çerçevesinde Bahçelievler Belediyesi, toplumda çevre bilinci olusturmak adina çesitli etkinlikler düzenledi.

“Çevreni Koru, Gelecegini Koru” sloganiyla baslayan etkinlik, Kuleli Parki’nda gerçeklesti. Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi etkinlikte geri dönüstürülen malzemelerle yapilan sanat eserleri sergilendi. Atik camlarla yapilan “Alevde Cam Sanati” atölyesi ziyaretçilerin akinina ugrarken, Ihlamur baskisi ve aromaterapi ürünlerinin stantlari da begeni topladi. Hareketli geçen etkinlik sirasinda vatandaslar, atik varillerden tasarlanmis bahçe mobilyalarinda dinlenme firsati buldu. Etkinlikler Aydin Dogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencilerinin fotograf sergisi ile devam etti. Daha sonrasinda çocuklar için çuval ve okçuluk müsabakalari düzenlenirken dereceye girenlere çesitli hediyeler verildi.

Kutlamalar, Bahçelievler Gençlik Orkestrasi konseri ve ikramlarla son buldu.

Kutlamalarda konusan Bahçelievler Belediyesi Baskan Yardimcisi Ayhan Kalkan, “Bahçelievler Belediyesi, üstlendigi sosyal belediyecilik misyonuyla komsularimiza ve yeni neslimize çevre bilinci asilamayi kendine ilke edinmistir. Bu çabalarimiz aksamadan misliyle devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA