Tekden Hastanesi Hekimleriyle Gelecege Yatirim Yapti

Özel Denizli Tekden Hastanesi, cihaz yatirimlarinin ardindan personellerine ve hekimlerine de yatirim yapmaya devam ediyor. Denizli ve çevre illerden gelen hastalarina daha kaliteli bir saglik hizmeti sunmak adina son teknoloji cihazlar ile kalitesini daha yukariya çikaran Özel Denizli Tekden Hastanesi, personellerine yönelik gerçeklestirdigi iletisim ve motivasyon egitimlerini bu kez hekim kadrosu ile gerçeklestirdi.

Tekden Hastanesi Hekimleriyle Gelecege Yatirim Yapti


20 yili askin süredir uzman ve akademisyen hekim kadrosu, nitelikli saglik hizmetleri ile Ege Bölgesi’nin ve yurtdisindan gelen hastalarin saglik ihtiyacini karsilayan Özel Denizli Tekden Hastanesi’nin basarisinda Türkiye’ye saglik alaninda yaptiklari yatirimlar kadar çalisanlarina yaptiklari hizmetler de yer aliyor. Tekden Hastanesi Denizli’de bir ilki gerçeklestirerek personel ve doktorlari bir araya getirdi ve motivasyon toplantisi düzenledi.

Toplanti öncesinde hastane yönetimi, personeller ve hekimler düzenlenen yemekte bir araya geldi. Hastanenin genel durumu ve hastanenin vizyonu hakkinda konusma yapan Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdürü Kemal Akcan, “Su anda Denizli’mizde ilk defa doktorlarin bulusmasinda terbiyevî olarak bütün personellerimize egitim verdik. Bunlarla ilgili doktorlarimiza bilgi vermek amaciyla bir yemek toplantisi yaptik. Doktorlarimiza hastanemizde yapilanlar hakkinda bilgilendirme yapacagiz. Insallah bunun devami da olacak. Çünkü hastanemizde iletisim egitimleri verdik. Iletisimin anlami personellerimize daha iyi ve daha kaliteli bir sekilde hizmet anlayisiyla donatmaktan ileri geliyor. Bu insallah diger hastanelerimize de yayilir. Bu da toplumumuza ve Denizli’mize iyi bir hizmet seklinde dönüsüm yapar diye düsünüyoruz” dedi.



“Hastanemiz her türlü yenilige altyapi olarak yeniden yatirim yapti”

Hastanenin her türlü yenilige açik oldugunun altini çizen Bashekim Dr. Sakir Bayur, “Bugün daha önce yaptigimiz bir toplantiyi covid sonrasi ilk defa gerçeklestiriyoruz. Biraz ara vermistik. Hem kucaklayacagimiz bir gece olacak hem de küçük bir toplantimizda istisare olacak. Hastanemiz her türlü yenilige altyapi olarak yeniden yatirim yapti. Hekim arkadaslarimiz da bu yatirimlarla daha büyük bir hizla çalismaya basladilar. Bunlarin karsilikli görüslerle alisverisini yapacagiz. Güzel bir gece olacak. Egitim disinda bir birimizi kucaklayacagimiz bir gece olarak düsünüyorum” ifadelerini kullandi.

“Denizli’de 500’e yakin personelle çalisiyoruz. Bacasiz bir fabrika oldugunu söylebilirim”

Insana yatirimin önemli oldugunu ve bundan dolayi iletisim egitimlerinin devamli yapilacagini söyleyen Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardimcisi Cemal Isik, “Bugün ilkini gerçeklestirdigimiz bu egitimleri bundan sonra sürekli yapmayi planliyoruz. Çünkü hastanemiz Denizli’de öncü ve yenilikçi saglik hizmeti veren bir hastanedir. Biz yaptigimiz cihaz yatirimi ile personele yapilan yatirimin gerekli olduguna inanan ve bunu uygulayan bir kurumuz. Bu sebeple bu isi profesyonel bir firma ile ortak yapmaya karar verdik. Gizli hasta uygulamalari ile hastanemiz isleyisinde gelistirebilecegimiz noktalari gördük. Ardindan bu konularin uzmanlari hastanemizin tüm personeline egitimler verdi. Yaklasik 20-25 gündür süren bir çalisma var. Çünkü insana yatirimin ne kadar önemli oldugunu Tekden Hastaneleri olarak iyi biliyoruz. Denizli’de 500’e yakin personelle çalisiyoruz. Bacasiz bir fabrika oldugumuzu söyleyebilirim. Tekden Hastaneleri çatisi altinda hizmet alan herkesin hem sagligina kavusmasi hem de memnun ayrilmasi bizlerin en önem verdigi durumdur. Bu sebeple 20-25 gün süren egitimlerin tatli yorgunlugunu hep beraber aile yemegi ile taçlandirmak istedik. Yemekten sonra istisareler ve degerlendirmelerle birlikte saat 23:30’a kadar süren ve herkesin eglendigi bir aile ortami olustu. Zaten bizim sloganimizda “Bizler büyük bir aileyiz”. Bu sloganin gerçekligini bir kere daha görmüs olduk” dedi.

Kaynak: İHA