Denizli OSB'de Bilgi Güvenligi Ele Alindi

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlügü’nde düzenlenen “ISO IEC 27001 Bilgi Güvenligi Yönetim Sistemi Temel Egitimi” Denizli OSB Konferans Salonu’nda gerçeklesti.

Denizli OSB'de Bilgi Güvenligi Ele Alindi


Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlügü ve Elzem Akademi is birligi ile düzenlenen “ISO IEC 27001 Bilgi Güvenligi Yönetim Sistemi Temel Egitimi” Denizli OSB Konferans Salonu’nda gerçeklesti. Denizli OSB Müdürlügü personeli ve bölge firmalarinin katilimina yönelik düzenlenen egitim, Elzem Akademi Kurucusu Teyfik Biyikli’nin sunumuyla gerçeklesti. Toplam kalite uzmani Teyfik Biyikli, “Günümüzde bilginin korunmasini saglamak vazgeçilmez bir ihtiyaç olmustur. Kurumumuzda, firmalarimizda etkili bir bilgi güvenligi yönetimini kurmak, bilgi kaynaklarimizin en iyi sekilde korunmasini saglamak temel hedeftir” dedi.



“Bölgemiz firmalarinin da katilimina açik olarak gerçeklestirdik”

Egitim sonunda açiklama yapan Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Tas, “2023 yili hedeflerimiz arasinda yer alan ISO IEC 27001 Bilgi Güvenligi Yönetim Sistemi’ni kurmak ve belgelendirmek amaciyla yaptigimiz çalismalar çerçevesinde düzenlemis oldugumuz egitimi, sistemi kurmak isteyen, sistem hakkinda bilgi sahibi olmak isteyen Bölgemiz firmalarinin da katilimina açik olarak gerçeklestirdik. Tüm katilimcilarimiza tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA