Sezon 'Renklerle Senfoni' Ile Tamamlandi

Muratpasa Belediyesi Türkan Soray Kültür Merkezi, sezonunu ünlü Ressam Nihat Kahraman’in “Renklerle Senfoni” isimli sergisiyle kapatiyor. Açilisina Belediye Baskani Ümit Uysal’in esi Ümran Uysal’la katildigi sergi 26 Haziran’a kadar ücretsiz gezilebilecek.

Sezon 'Renklerle Senfoni' Ile Tamamlandi
Antalya’nin kültür ve sanat hayatina farkli bir soluk kazandiran Türkan Soray Kültür Merkezi’nde sezonun son sergisi açildi. Ressam Nihat Kahraman’in ‘Renklerle Senfoni’ isimli sergisinin açilisi Antalya’nin is, sanat ve siyaset dünyasini bir araya getirdi. Küratörlügünü Ibrahim Karaoglu’nun yaptigi serginin açilisinda Baskan Uysal, esi ümran Uysal’la birlikte yer aldi.

Açilista, ünlü Ressam Kahraman, bu sergiyi Antalya’da ve Muratpasa Belediyesi Türkan Soray Kültür Merkezi’nde açmaktan büyük mutluluk duydugunu söyledi.

Baskan Uysal ise, açilis için bir araya gelen sanatseverlerle “Sehrimize renk kattiniz. Sanatçimiza ve sehrimizin sahipleri sizlere tesekkür ediyorum” diye seslendi. Açilisin ardindan davetliler sergiyi gezdi. Sergi 26 Haziran’a kadar ücretsiz gezilebilecek.

Türkan Soray Kültür Merkezi, bu sezonda 7 sergiye ev sahipligi yapti. Antalya Edebiyat Günleri kapsaminda ‘Unutmak/Hatirlamak’ sergisiyle sezona baslayan Türkan Soray Kültür Merkezi’nde, sirasiyla Zerrin Kehnemuyi, Yalçin Gökçebag, Hülya Düzenli ve Elif Saltik sergileri açildi. ‘Deja Vu’ isimli karma sergisiyle devam eden sezon Adnan Turani sergisiyle devam etti.
Kaynak: İHA