Park Yerine Kaldirima Çekince Cezayi Yediler

Düzce Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, Il Emniyet Müdürlügüne bagli Trafik Sube Müdürlügü ekipleri ile koordine sekilde denetimlerini sürdürüyor. Ekipler, sehir merkezinde 4 noktada kaldirima park yaya güvenligini tehlikeye atan 9 araca cezai islem uyguladi.

Park Yerine Kaldirima Çekince Cezayi Yediler
Düzce Belediyesi kamu düzeninin bozan ve kanunlara aykiri sekilde davranis sergileyen sahislara karsi yürüttügü denetim görevini her noktada sürdürüyor. Zabita Müdürlügü, bu yönde yaya trafiginin yogun oldugu cadde, bulvar ve okul bölgelerinde özellikle çocuklar için tehlike arz eden kaldirim üzerine araç park edilmesi konusunda denetimlerini agirlik verdi.

Il Emniyet Müdürlügüne bagli Trafik Sube Müdürlügü ekipleri ile birlikte 4 noktada yapilan denetimlerde kural disi davranarak kaldirima park eden araç sahiplerine polis ekipleri tarafindan cezai yaptirim uygulandi.

Mehmet Akif Caddesi, Namik Kemal Sokak, Rasim Betir Pasa Bulvari ve Atatürk Bulvari basta olmak üzere okul çevrelerinde araçlarini kaldirima park eden 9 aracin sürücüsüne polis ekipleri tarafindan toplam 3 bin 924 TL idari para cezasi uygulandi.

Ekipler, denetimlerde soförleri kaldirimlarin isgali konusunda uyarmayi da ihmal etmedi.
Kaynak: İHA