ERÜ'de 'Hukukta Kariyer Zirvesi' Düzenlendi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Hukuk Fakültesi tarafindan ‘Hukukta Kariyer Zirvesi’ düzenlendi.

ERÜ'de 'Hukukta Kariyer Zirvesi' Düzenlendi
Iletisim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlige; Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Hukuk Fakültesi Dekani Prof. Dr. Burak Adigüzel, Iletisim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Hakan Aydin ile akademisyenler ve ögrenciler katildi.

Etkinligin açilisinda konusan Hukuk Fakültesi Dekani Prof. Dr. Burak Adigüzel, düzenlenen zirve hakkinda bilgiler vererek, etkinligin düzenlenmesinde emegi geçen ögrencilere tesekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Fatih Altun da konusmasinda Erciyes Üniversitesi’nin belirli alanlarda uzmanlasan ve kurumlar ile her zaman birlikte çalisan bir yüksekögretim kurumu olduklarini söyledi.



Erciyes Üniversitesi’nin kalite süreçleri hakkinda da bilgiler Rektör Altun, “Hedefimiz gençlerimizi gelecege egitim-ögretim ve insani yaklasim boyutuyla tarihi ile kültürüyle daha güçlü nesiller olarak hazirlamaktir. Bunlari yaparken de egitim-ögretim odaginin disinda AR-GE faaliyetlerimizi de artirarak üniversitemizin sadece ülkemizde degil, uluslararasi boyuttaki degerlendirmelerde ilk siralarda yer almasini önemseyerek, artirmak için çalisiyoruz” dedi.

Açilis konusmalarinin ardindan etkinlik, Hukuk Fakültesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Murat Dogan’in moderatörlügünde sunumlar ile devam etti.
Kaynak: İHA