Altieylül Belediyesi'nden Gençlik Söleni

Altieylül Belediyesi 5-6 Haziran tarihleri arasinda Gençlik Söleni düzenlendi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yasam Kompleksi’nde yapilan etkinliklere 7’den 70’e herkes bir araya gelerek güzel bir gün geçirmenin mutlulugunu yasadi.

Altieylül Belediyesi'nden Gençlik Söleni
Altieylül Belediye Baskan vekili Feyyaz Çiftçi’nin basket atisiyla baslayan etkinliklere gençler büyük ilgi gösterdi. En çok basket atanlara basketbol topu ile tisört hediye edilen etkinlikte çocuklar için patlamis misir, pamuk seker ve lokma dagitimi gerçeklestirildi.

Hattat Mehmet Özkan’da etkinlige gelen vatandaslarin isimlerini hat sanatiyla yazarak günü ölümsüzlestirdi!

Altieylül’de yasayan çocuklar halat çekme, çuval yarisi gibi eglenceli oyunlarla iki gün boyunca güzel bir gün geçirmenin firsatini buldular. En son gün yapilan etkinliklerle tamamlanan Gençlik Festivali’nde çocuklarin eglendigi etkinlikte büyüklerde müzigin ritmine ayak uydurdu. Etkinlik, aksam uçurulan dilek fenerleriyle son buldu.

Gençlik Söleni dahilinde 5 Haziran Pazartesi günü 3 Atis Basketbol etkinligi, BALKES Gostake Kaykay ve Patenciler gösterisi, Gençler çuval etkinligi, Gençler Halat Çekme Etkinligi, Askimaska Halk Oyunlari gösterimi ve Güzel Sanatlar Gençlik Konseri gerçeklestirildi.

6 Haziran Sali günü ise; 3 Atis Basketbol etkinligi ile baslayacak olan Gençlik Söleni etkinlikleri devaminda saat Goskate Kaykay ve Paten etkinligi, Yumurta tasima etkinligi, Mimar Sinan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Dart Etkinligi, Askimaska Halk Oyunlari gösterimi, DJ Gökhan Canli Performans ve Dilek Feneri Etkinligi ile son buldu.
Kaynak: İHA