Vestel Personelinden 2 Gün Üst Üste 2 Derece

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluslarindan biri olan Vestel çalisani ve bisiklet sporcusu Nasuh Yilmazdag 2 gün üst üste katildigi iki önemli yarista birincilik ve üçüncülük alarak dikkat çekti.

Vestel Personelinden 2 Gün Üst Üste 2 Derece
Vestel çalisani bisiklet sporcusu Nasuh Yilmazdag, ilk olarak 3 Haziran Cumartesi günü Istanbul Corparates Games’de dag bisikleti erkekler kategorisinde 20K 222 metre tirmanis ile yarisi 36 dakikada tamamlayip genel klasmanda 1. oldu. Istanbul Corparates Games sonrasi ise 4 Haziran günü Izmir’de Uci Mtb Cup’da dinlenme firsati bulmadan tekrar yarisip 4.8 kilometre parkurda 3 tur atip toplamda 571 metre tirmanis yaparak 3. oldu.

Yilmazdag, "Is hayatimizdaki gibi güçlü, bireysel dayanikliligin ön planda oldugu, pes etmeden savasmak çok önrmli. Yüksek disiplin ve cesaret gerektiren yüzde 20 egim üzeri tirmanis ve inislerden olusan engebeli arazide yarismanin zorluklariyla mücadele edebildiginde is hayatinin zorluklarinin üstesinden daha sabirli, anlayisli ve yapici bir sekilde gelebiliyorsunuz. Dag bisikleti ve yol bisikleti bransinda Vestel sponsorluguyla ulusal ve uluslararasi yarislarda Türkiye’yi ve Vestel’i temsil etme hedefindeyim." dedi.

Kaynak: İHA