Pursaklar Gençlik Kampi Atesini Yakiyor

Pursaklar Belediyesi, genç nesillerin sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde bulunabilmeleri için 15-20 yas arasi genç kizlari, Kirsehir Ahi Evran Gençlik Kampina gönderecek.

Pursaklar Gençlik Kampi Atesini Yakiyor
Sanatsal, kültürel ve sportif birçok faaliyette gençlere yönelik çesitli etkinlikler düzenleyen Pursaklar Belediyesi, gençlerin okul stresini üzerlerinden atabilmeleri için Gençlik Kampi organizasyonlari düzenlemeye devam ediyor. Genç nesillerin sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde bulunabilmeleri için 15-20 yas arasi genç kizlari, Kirsehir Ahi Evran Gençlik Kampina gönderecek.

“Kirsehir Ahi Evran Gençlik Kampina katilma firsatini kaçirmayin”

Pursaklar’da gençlere yönelik etkinliklerin hiz kesmeden devam ettigini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, “Kendine biraz zaman ayirmak isteyen, keyifli vakit geçirerek, yeni arkadasliklar kurmak isteyen 15-20 yas araligindaki genç kiz kardeslerimizi Gençlik Kampi’na gönderiyoruz. Doga gezileri, çesitli aktiviteler ve Dogal hayatla iç içe unutulmaz günler geçirirken doya doya eglenebileceginiz Kirsehir Ahi Evran Gençlik Kampina katilma firsatini kaçirmayin” dedi.

Bu çerçevede Pursaklar Belediyesi, 15-20 yas arasindaki genç kizlari Kirsehir Ahi Evran Gençlik Kampi Organizasyonlarina göndermek için kayitlara basladi.

Kampa gitmek isteyen vatandaslar, basvurularini Pursaklar Yasam Merkezine gelerek kayitlarini yaptirabilecek.
Kaynak: İHA