(Özel) Sisli'de Gece Kulübünde Dehset Anlari Kamerada Açiklamasi Alev Alev Yandilar

Sisli’de bir gece kulübünde çalisanin sov için tezgaha döktügü ispirto parlayinca o esnada içeride eglenen birkaç kisi yanarak yaralandi. Dehset anlari kameralara yansirken, polis ekipleri isletme çalisanlarini gözaltina aldi.

(Özel) Sisli'de Gece Kulübünde Dehset Anlari Kamerada Açiklamasi Alev Alev Yandilar
Sisli’de geçtigimiz günlerde bir gece kulübünde yasanan olayda eglence sürdügü esnada çalisanlar, müsterilerine sürpriz yapmak istedi. Bu çerçevede çalisanlardan biri tezgaha ispirto dökerek atese verdi.

Gece kulübündekiler alev alev yandi

Kisa bir süre sonra ispirto dökülen iki bölümde alev sönünce, çalisan ayni yere tekrar ispirto döktü. Harlaninca parlayan alevler o esnada içeride eglenen vatandaslarin üzerine siçradi. Olay nedeniyle içerideki çok saygida kisi saç ve baslarina siçramasi nedeniyle alev alev yandi. Dehset anlari ise cep telefonu kameralarina saniye saniye yansidi.

Yaralilar hastaneye kaldirildi

Olayin ardindan ihbar üzerine gece kulübüne çok sayida saglik ekibi sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekibi saçlari yanan ve vücudunun çesitli yerlerinden yaralanan birkaç kisiyi yaptiklari ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirarak tedavi altina aldi. Yaralilarin hayati tehlikelerinin olmadigi ögrenildi.

Polis isletme çalisanlarini gözaltina aldi

Öte yandan olayla ilgili çalisma baslatan polis polisleri, görgü sahitlerinin ifadesine basvurarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldi. Yapilan çalisma sonucunda parlamanin çikis sebebini tespit eden polis ekipleri, isletmede çalisanlarini gözaltina aldi. Emniyette ifadeleri alinarak “taksirle yaralama” suçundan adli islem yapilan 3 kisi savcilik talimatiyla serbest birakildi.

Taksim’de de ispirtolu sovda 3 kisi yaralanmisti

Öte yandan Beyoglu Taksim’de de önceki hafta Pazar günü yasanan olayda, benzer sekilde ispirtolu sov yapan çalisanlar alevlerin parlamasi sonucu 3 kisinin yaralanmasina neden olmustu. Polis olayla ilgili 3 kisi gözaltina alirken, yaralilardan birinin hastanede yanik tedavisi gördügü ögrenilmisti.
Kaynak: İHA