(Özel) Istanbul'da Küfür Cinayeti Açiklamasi Annesine Küfreden Arkadasini Öldürdü

Beyoglu’nda insaat isçisi bir sahis, alkol aldiklari esnada annesine küfreden ev arkadasina silahla kursun yagdirdi. Agir yaralanan genç hastanede ölürken, Beyoglu Asayis Büro Amirligi polislerinin yakaladigi saldirgan tutuklandi. Sahsin taksiyle kaçtigi anlar ise kameralara yansidi.

(Özel) Istanbul'da Küfür Cinayeti Açiklamasi Annesine Küfreden Arkadasini Öldürdü
Olay, önceki hafta Sali günü saat 01.30 siralarinda Beyoglu Halicioglu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre insaat isçisi olan Furkan T. ile Ferhat Korkmaz arasinda alkol aldiklari esnada tartisma çikti. Tartisma esnasinda Korkmaz, Furkan T.’nin annesine küfür etti. Bu duruma sinirlenen Furkan T. silahini çikartarak Korkmaz’a kursun yagdirdi. Olayin ardindan Korkmaz, kanlar içerisinde yere yigilirken, Furkan T. ise evden çikarak sokakta havaya birkaç el ates açti. Sahis daha sonra sokak üzerinde durdurdugu bir taksiye binerek kayiplara karisti.

Küfreden ev arkadasina kursun yagdirdi

Sesleri duyan mahallelinin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri, gögsü, karin ve kasigindan 3 kursunla agir yaralanan Ferhat Korkmaz’i yaptiklari ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirarak tedavi altina aldi. Hemen ameliyata alinan Korkmaz, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilmayarak hayatini kaybetti. Saldirganin taksiye binerek uzaklastigi anlar ise kameralara yansidi.

Beyoglu Asayis polisi saldirgani yakaladi

Olayin ardindan çalisma baslatan Beyoglu Asayis Büro Amirligi polisleri, çevredeki vatandaslarin ifadelerine basvurarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldi. Yapilan çalismalar sonucunda saldirganin Furkan T. oldugunu belirleyen polis, sahsin taksiyle olay yerinden uzaklastigini belirledi. Taksinin plakasini belirleyerek soförüne ulasan polisi, sahsin Sisli Pangalti’da indirdigini ögrendi. Hemen harekete geçen Beyoglu Asayis Büro Amirligi polisleri, cadde üzerinde de havaya ates açan sahsi silahiyla birlikte kiskivrak yakaladi.

Saldirgan tutuklandi

Gözaltina alinarak emniyete götürülen Furkan T., ifadesinde alkol aldiklari esnasinda Korkmaz’in annesine küfür ettigini söyledigi için yaninda bulunan silahla ates açtigini belirttigi ögrenildi. Emniyette adli islemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen Furkan T., çikarildigi mahkemece “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA