(Özel) Istanbul'da Akil Almaz Hirsizlik Kamerada Açiklamasi Kancadaki 15 Kilogramlik Karkas Eti Çaldilar

Kagithane’de 7 kisilik kadin hirsizlik çetesi, isyeri sahibinin üst katta müsteriyle ilgilenmesi firsat bilerek kancada takili olan 15 kilogramlik karkas kuzu eti çaldi. Ilginç hirsizlik anlari kameralara yansirken, is yeri sahibi motosikletle yakaladigi hirsizlardan eti geri aldi.

(Özel) Istanbul'da Akil Almaz Hirsizlik Kamerada Açiklamasi Kancadaki 15 Kilogramlik Karkas Eti Çaldilar
Olay, geçtigimiz Persembe günü saat 16.00 siralarinda Kagithane Ortabayir Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ögle saatlerinde yolda yürüyen 7 kisilik kadin hirsizlik çetesi, bir kesimhanenin önüne geldi. Içeride kimsenin olmadigi firsat bilen kadinlar, hep birlikte içeriye girerek kancada takili olan 2 bin 500 lira degerindeki yaklasik 15 kilogramlik karkas kuzu eti çaldi.

Kancada asili 15 kilogramlik karkas kuzu eti çaldilar

Kadinlar is yerinden çikarak uzaklasirken üst katta müsterisiyle ilgilenen is yeri sahibi Harun Kaya, durumu hemen fark etti. Çalisaniyla birlikte motosiklete atlayarak karinlarin pesinden gitti. Kisa sürede sahislari hirsizlari yakalayan Kaya, tartismasi sonrasi kadinin elindeki karkas kuzu eti almayi basardi. Yasananlar güvenlik kameralarina anbean yansirken, hirsizlik çetesi ardindan kayiplara karisti. Kaya’nin olayla ilgili emniyete sikayette bulunmadigi ögrenildi.

“Böyle bir olay duymadik, ilk defa bizim basimiza geldi”

Olayla ilgili konusan Harun Kaya, “Bizim arkadas yukarida müsteriyle ilgilendigi esnada o kadinlar gelmis. Kimsenin burada olmamasini firsat bilerek kancadaki karkas eti kucaklayarak gidiyorlar. Ondan sonra bir sekilde haberimiz oldu, pesine takildik ve eti aldik. Ancak bu tür olaylar bizi de derinden üzdü. Sürekli tedirginlik içerisindeyiz. Eti aldigimiz için sikayetçi olmadik ama yüzeysel olarak uyarida bulunduk. Umarim bir daha olmaz. Yani degeri ortalama 2 bin 500 lira civarindaydi. Zaten müsteri için hazirlanmis bir karkas etti. Burada daha önce böyle bir olay duymadik, basimiza da gelmedi ama bazi yerlerde olduguna dair kulagimiza duyumlar geldi. Ilk defa bizim basimiza geldi” dedi.

Kaynak: İHA