Konakpinar Gençlik Merkezi 3 Temmuz'da Kapilarini Açiyor

Altieylül Belediyesinin gençlere yönelik olarak yaptirdigi Konakpinar Gençlik Merkezinin açilisi 3 Temmuz’da gerçeklesecek. Baskan Avci, Konakpinar’da yapimi gerçeklesen merkezde “Gençlerimiz dogayla iç içe kamp yapma firsati bulacaklar” dedi.

Konakpinar Gençlik Merkezi 3 Temmuz'da Kapilarini Açiyor
Altieylül Belediyesi, ögrencilerin ve vatandaslarin yogun ilgisini çekecek olan Konakpinar Gençlik Merkezi Altieylül 3 Temmuz’da kapilarini açiyor. Altieylül’ün dogayla iç içe mahallesi Konakpinar’da 35 dönümlük arazide insa edilen Konakpinar Gençlik Merkezi’nde sona gelindi. Gençlik Merkezi, restore edilerek kullanima kazandirilan 380 metrekarelik 8 odali otel binasi, 170 metrekarelik restorani, 12 bungalow tarzi agaç evleri ile Altieylül’e hizmet etmeye hazirlaniyor.

“Gençlerimiz dogayla iç içe kamp yapma firsati bulacaklar”

Konakpinar Gençlik Merkezi’ni 3 Temmuz Pazartesi günü açmayi planladiklarini ifade eden Baskan Avci, “Biz seçildigimiz günden buyana Altieylül’e deger katmak için var gücümüzle çalisiyoruz. Emek veriyoruz gayret ediyor. Tabii Konakpinar Gençlik Merkezi’de uzun zaman bizim için önem verdigimiz proje. Konakpinar’da doganin içerisinde dinlenebilecekleri, farkli programlarla bir araya gelebilecekleri önemli bir tesisin sonuna dogru geldik” dedi.

"Konakpinar Gençlik Merkezi daha çok Gençlik Spor bünyesinde çocuklarimiza faydalandiracagiz" diye Baskan Avci, "Insallah Temmuz ayinin ilk haftasinda ekiplerimiz programlarini yapacaklar müracaatlar alacaklar. 3-4 ve 1 haftalik çocuklarimizi kampa alacagiz. Kampta çocuklarimiz hem dogayla iç içe olacaklar hem de dogada kendilerini zinde hissedecekler. Tabi ki kamp süreci boyunca baslarinda ögretmenleri ve Altieylül Belediyesi bünyesindeki arkadaslarimiz bulunacak. Çocuklarimiz milli manevi degerleri de fenni ilimleri de ögrenmis bir sekilde kamptan ayrilacaklar. Konakpinar’a yapmis oldugumuz kamp alaninda zaman zaman Balikesirliler ve Altieylül’de yasayan vatandaslarda belli periyotlar içerisinde burada cüzi ücretlerle agirlamis olacagiz" diye konustu.

Baskan Avci, "Biz besmele çektigimizde 31 Mart 2019’da yeni döneme basladigimizda kazandirmak istedigimiz projeleri bir bir hayata geçirmek için yola çikmistik. 5 projenin açilisini bu süreçte gerçeklestirdik. Insallah Gazi Mustafa Kemal Yasam Kompleksi ve Konakpinar Gençlik Merkezi ile bunun sayisini 7’ye çikarmis olacagiz. Suan devam eden 3 projemiz daha var. Bunlardan birisi Plevne kapali Pazar Yeri digeri, Gaziosmanpasa Fahri Kiraz Meslek Lisesi yaninda bulunan yüzme havuzu kütüphanenin içerisinde bulunan binamiz ve bir digeri de Sütlüce Mahallesi’ne yapacagimiz Seyyid Ahmet Arvasi Parki ve Millet Kiraathanesi ilk kresimiz ve kütüphanemiz. Insallah 31 Mart 2024’e gelmeden 3 projemizi de Altieylül’e kazandiracagiz. 10 numarali sehre 10 projeyle bu dönemi tamamlamis olacagiz. Tabii bunun haricinde parklar, temizlik isleri, kültürel etkinliler, yollar ve sosyal belediyecilik bunlar tabi kendi mecrasinda ayri bir sekilde devam ediyor. O alanda da yogun çalismalarimiz devam ediyor. Onun yaninda eser siyaseti yapan Cumhurbaskanimizin öncülügünde eser siyaseti yapan siyasetçiler olarak 10 eseri ilçemize kazandirmanin sevincini ve mutlulugunu yasamayi diliyoruz. Bunu hedefliyoruz. Insallah hedefledigimiz projelerimizi gerçeklestirirsek bizlerde mutlu olacagiz” dedi.

Kaynak: İHA