Birlikte Alkol Aldigi Arkadaslari Tarafindan Cansiz Bedeni Bulundu

Antalya’da bir gencin, gece alkol aldigi arkadaslari tarafindan cansiz bedeni bulundu.

Birlikte Alkol Aldigi Arkadaslari Tarafindan Cansiz Bedeni Bulundu
Olay, Kepez ilçesi Karsiyaka Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, sevgili olan E.S. ve K.K. oturduklari evde aksam alkol almaya basladi.

Bir süre sonra K.K.’yi yakin arkadasi Vehbi Uçar (28) arayarak disari çikmayi teklif etti. Bunun üzerine K.K. ile Uçar, minibüs ile disari çikarak alkol aldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde K.K. arkadasi Uçar’i evine davet etti. Arkadasinin istegini geri çevirmeyen Uçar, arkadasinin oturdugu adrese geldi. Üç arkadasin burada bir süre daha alkol almaya devam ettigi ögrenildi.

Uyandiklarinda arkadaslari Uçar’i hareketsiz sekilde yatarken gören K.K. ve E.S., uyandiramayinca durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarin ardindan olay yerine saglik ekipleri geldi. Saglik ekiplerinin incelemesinde gencin hayatini kaybettigi ögrenildi. Saglik ekiplerinin durumu bildirmesinin ardindan olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri iki sevgilinin ifadelerine basvurdu. Cenaze ise olay yeri ve savcilik incelemesinin ardindan otopsi yapilmak üzere Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.
Kaynak: İHA