AK Parti Milletvekili Dalkiliç, Türkiye Deniz Canlilari Müzesi'nde

Ak Parti Istanbul Milletvekili Halis Dalkiliç ve AK Parti Beylikdüzü Ilçe Baskani Mustafa Günaydin, Türkiye Deniz Canlilari Müzesi’ni ziyaret etti. Müze kurucusu Balikçi Kenan Balci’ya tesekkür eden Dalkiliç müzeyi Türkiye’ye kazandirdigi için tesekkür etti. Dalkiliç "Balikçi Kenan bir Türkiye asigi" ifadelerini kullandi.

AK Parti Milletvekili Dalkiliç, Türkiye Deniz Canlilari Müzesi'nde
Her gün yüzlerce ziyaretçiyi agirlayan Türkiye Deniz Canlilari Müzesi’nin bu haftaki konuklari AK Parti Istanbul Milletvekili Halis Dalkiliç ve AK Parti Beylikdüzü Ilçe Baskani Mustafa Günaydin oldu. Müzedeki balikçilari inceleyen Dalkiliç, Balikçi Kenan Balci’yi övgü dolu sözlerle anlatti.

Türkiye Deniz Canlilari Müzesi’nde bulunan mumya baliklari da inceleyen Dalkiliç, “Kenan Bey’in esnafligindan ziyade ayni zamanda bir kültürel birde sosyal anlamda faaliyeti var. Türkiye Deniz Canlilari Müzesi’ni insa etmis. Bir sürü masraf etmis. Bir sürü yatirim yapmis. Kuruldugu günden itibaren ücretsiz hizmet veriyor. Gençlerimize ögrencilerimize sunumlar yapiyor. Onlara balik ve deniz hakkinda bilgi veriyor. Denizlerde yasayan büyük, küçük baliklarla ilgili çok güzel bir müze kazandirmis. Kenan bey gerçekten bir vatansever. Bir Türkiye asigi” dedi.

"Beylikdüzü’nde yasayip da Balikçi Kenan’da balik yemeyen yoktur" diyen AK Parti Beylikdüzü Ilçe Baskani Mustafa Günaydin, “Kenan abi bizim duayenimiz. Herkese uygun sartlarda balik yediriyor. Insallah Kenan abiyi burada daha büyük bir marka yapacagiz. Bu müzeyi gelistirmek istiyoruz. Her yere tanitmak istiyoruz” ifadesini kullandi.

Ziyaretlerinden dolayi AK Parti Istanbul Milletvekili Halis Dalkiliç ve AK Parti Beylikdüzü Ilçe Baskani Mustafa Günaydin’a tesekkür eden Türkiye Deniz Canlilari Müzesi kurucusu Balikçi Kenan Balci, “Ülkemize böyle bir müze kazandirdigimiz için mutluyuz. Gururluyuz. Ücretsiz hizmet vermekteyiz. Gelecek nesiller yüzyil, 200 yil sonra da bu müzeyi görebilecek, dokunabilecek. Bizler elimizden geldigi kadar müzemizi gelistirecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA