Tatvan'da 55. Dogu Anadolu Fuari Basladi

Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafindan bu yil 55.’si düzenlenen Tatvan Dogu Anadolu Fuari, Kültür ve Sanat Festivali basladi.

Tatvan'da 55. Dogu Anadolu Fuari Basladi
Bu yil 30 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasinda düzenlenecek olan 55. Tatvan Dogu Anadolu Fuari, Kültür ve Sanat Festivali düzenlenen törenle kapilarini açti. Ilçe protokolü ve çok sayida davetlinin katilimiyla düzenlenen kortej yürüyüsü ile baslayan açilis programi ile ilçe merkezinden fuar alanina kadar kortej yürüyüsü yapildi.

Açilis programinda konusan Tatvan Belediye Baskani Mehmet Emin Geylani, 55. Tatvan Dogu Anadolu Fuari, Kültür ve Sanat Festivali’nin bu gün itibariyle kapilarini açtigini ifade etti.

Fuarin her gün farkli konser ve etkinliklere ev sahipligi yapacagini kaydeden Geylani, Fuarin hayirli olmasi dileginde bulundu.

Ünlü sanatçilar Tatvan sahilinde sahne alacak

Yogun ilgi ve katilim beklenen fuar etkinliginin ilk 3 gününde Sefo, Tugçe Kandemir, Mustafa Ceceli gibi sanatçilar sahne alacak. Ayni zamanda halk konserleri, Güres müsabakalari, yagli direk yarislari, bisiklet yarislari, futbol turnuvasi, kort tenisi turnuvasi, çocuklara yönelik etkinlikler ve çesitli spor gösterileri gibi bir birinden farkli birçok etkinlik düzenlenecek. Ayrica, 15 ulusal ekibin katilimi ile gerçeklestirilecek Geleneksel halk oyunlari yarismasi ve senlikleri yapilacak.
Kaynak: İHA