Kendisini Brad Pitt Olarak Tanitip 170 Bin Euro Dolandirdi

Ispanya’da bir kadin, sosyal medyada kendisini Brad Pitt olarak tanitan bir sahis tarafindan 170 bin euro dolandirdi.

Kendisini Brad Pitt Olarak Tanitip 170 Bin Euro Dolandirdi
Ispanya’nin Granada kentinde yasayan bir kadin, kendisini dünyaca ünlü ABD’li oyuncu Brad Pitt olarak tanitan ve ona asik oldugunu öne süren biri tarafindan dolandirildi. Dolandirilan kadinin avukatin açiklamasina göre Brad Pitt hayrani oldugu belirtilen kadin sosyal medyada ünlü aktörün hayran grubuna dahil oldu. Sosyal medyadaki hayran sayfalariyla bir süre iletisimde bulunan kadin daha sonra Brad Pitt olduguna inandigi kisiyle baglanti kurdu. Brad Pitt’in fotograflarini kullanan dolandirici gönderdigi ask içerikli mesajlarla kadini kandirmayi basardiktan sonra Ispanya’da bir film çekmek istediginden bahsederek kadini da bu filmde oynatma sözü verdi. Dolandiricinin vaatleri bununla sinirli kalmadi. Dolandirdigi kadina film için maddi kaynaga ihtiyaci oldugunu söyleyen sahis, mesajlarinda ünlü oyuncu Brad Pitt’in film galalarinda ve kirmizi halida çekilmis fotograflarini sevgi içerikli mesajlarla montajladi.

“Senin için buradayim güzelim”

Montajlanmis fotograflardan birinde, ünlü aktörün elinde tuttugu kagitta, “Seni gerçekten seviyorum ve her seyin karsiligini ödeyecegime söz veriyorum. Tatlim seni hala seviyorum ve senin için buradayim güzelim” ifadeleri yer aldi.

170 bin euroluk vurgun

Dolandirilan kadinin avukati dolandiricinin bu yöntemle müvekkilini kandirarak 170 bin euro parasini aldigini ifade ederek kendisinden dolandiricilik, sosyal medya kimlik hirsizligi ve kara para aklama suçlarindan sikayetçi olduklarini bildirdi.
Kaynak: İHA