DENIB Akademi, Denizli Ve Usak'ta Güçlü Bir Marka Olusturmanin Yöntemlerini Anlatti

Denizli Ihracatçilar Birligi (DENIB) Akademi, Denizli ve Usak’taki is dünyasi temsilcilerini “Firtinanin Gözünde Yasamak-Güçlü Bir Isveren Markasi Olusturma" konularinda bilgilendirdi.

DENIB Akademi, Denizli Ve Usak'ta Güçlü Bir Marka Olusturmanin Yöntemlerini Anlatti


DENIB Akademi tarafindan düzenlen “Firtinanin Gözünde Yasamak - Güçlü Bir Isveren Markasi Olusturma" konulu egitimler Denizli Ihracatçilar Birligi hizmet binasinda ve daha sonrasinda ise DENIB ve UTSO isbirliginde Usak Ticaret ve Sanayi Odasi hizmet binasinda gerçeklestirildi.

Egitmen Mert Aydiner tarafindan verilen egitimlerde, güçlü bir isveren markasi olusturmak, kurum ve isletmelerin hem müsteriler hem de çalisanlar çerçevesinde itibar yönetimi açisindan oldukça büyük konulara yer verildi.

Büyük ilgi gören egitimler, kurumlarin ve isletmelerin vizyonlarini gelistirmesinde, çalisanlar ve üst düzey yöneticiler arasindaki iletisimin güçlendirilmesinde ve kurumsal sürdürülebilirligin saglanmasinda büyük rol oynadi.

DENIB Akademi programinda yer verilmesinde fayda görülen egitimde, hedeflerin belirlenmesi ve belirlenen hedefleri anlamli hale getiren degerlerin ortaya çikarilmasi, kurumsal hedeflerle kisisel hedefler arasinda uyumun yakalanmasi, bilgi, uygulama, özgüven, motivasyon ve vizyon olmak üzere bes performans engelinin asilmasi, bu degerleri yansitacak anlayisin ve tutumun müsteriler tarafindan görülmesinin saglanmasi, organizasyon içinde “Birlik Duygusunu” ortaya çikaracak anlayis ve yaklasimin formülü, takim olma yolunda “Geri Bildirim Vermenin” incelikleri, bilginin, tecrübenin, yetenegin ve çevrenin kazanç üreten bir degere dönüstürülmesi hakkinda konulara deginildi.

DENIB Akademi faaliyetleri kapsaminda, bir sonraki egitim 8 Haziran 2023 Persembe günü Denizli Ihracatçilar Birligi hizmet binasinda “Sevkiyat ve Yükleme Kontrolleri Kalite Standartlari - UKCA Belgelendirme” konusunda gerçeklesecek.
Kaynak: İHA